Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.11.2017.
16:39
republika.rs, Vestionline A

Rat oko učesnice Zadruge: Otkači se od moje ribe! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora danima je utučena zbog toga što njena rijaliti-devojka Sanja Stanković flertuje sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora izvela Đeksona na partiju razgovora

Iako je nekoliko puta jasno stavila do znanja oboma da joj to smeta, oni su nastavili da očijukaju, zbog čega je Jovana potražila savet od Drveta mudrosti. Nakon toga je odlučila da saspe Đeksonu sve u lice i razreši situaciju.

- Zbog sebe i zbog svoje savesti bi trebalo da porazgovaram sa Đeksonom jer sam bila potpuno fer i iskrena, pa da budem iskrena do kraja, makar to izazvalo još veće razočarenje u meni - rekla je Matora Drvetu i potražila Đeksona.

Kada su se osamili u dvorištu, rekla mu je:

- Razumem ja da kažeš: "Je*o bih je, rokao bih je, al' ti si mi ortak." Ja tebe smatram ortakom, zgotivila sam te i povredilo me je kao tvog ortaka. Moraš da shvatiš da sam ja tebi rekla i ti mora da si lud ako misliš da je ovo rijaliti-igra, da je njena igra. Ja kad se posvađam s njom, ja to radim da niko ne vidi i ljubomoru sam smanjila, bilo je odvratno. Iako znam da nisi zaljubljen, bio si s Anđelom, znaš koliko me je povredilo, dođem u situaciju da razmišljam da l' će moj ortak da mi muva ribu. Neprijatno mi je kada vidim da ti stojiš, ne znam da li namerno stojiš, teraš mi inat, neprijatno mi je kad vidim da flertuješ sa mojom ribom - rekla je Matora.

Nemanja je odgovorio:

- Ja više blefiram sa svim ribama. Ovo je van svakog flerta, to je lažni ego. Znajući da nisam lep, zgodan, nemam keš, nadrkana kola i ništa, naučio sam sebe da riba uvek prva baci rovca i kad se to desi, ja dajem sebi za pravo da radim šta hoću. Tebra, ona je prva bacila rovca, poredila me je sa svojim prvim dečkom, raspitivala se kod Anđele, to jest slušala kako Anđela priča kako ja je*em, pitala me kako je*em. Ona je flert mali bila. Meni je to slatko i gotivno, ali ona nije moj tip ribe - objašnjavao je Đekson.

Međutim, Matoru odgovor nije zadovoljio.

- Ja sam se zaljubila, drugo, je l' ti ne govori nešto to što Sanja radi? Ne znam je l' moram da ti crtam, ne možeš da je muvaš kad znaš da tvoj ortak ima nešto s tom ribom. Ja te vidim i osećam, ja sam muškarac. Tebra, ako vidiš da ti je ortak odlepio za ribom, ne možeš da priđeš i da je ljubiš u nos. Da li misliš da bi se bilo koja devojka ljubila sa mnom i mazila, nije fejk. Jedino što mi radimo jeste da sedimo odvojeno da ne bi bili Anđelo i Teodora - rekla je vidno uznemirena zadrugarka.

Đekson je rekao da nije bio skroz siguran u te emocije, ali da je stvar rešena, što se njega tiče.

- Što se mene tiče, ja neću imati ništa sa Sanjom - zaključio je Nemanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online