Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.12.2017.
11:55
Vestionline, Kurir rs, Stars A

Anabela napušta Srbiju zbog Lune: Teško mi je da gledam, ne mogu više!

Pevačica Anabela Atijas nije ni slutila da će ulazak ćerke Lune u rijaliti program "Zadruga" doneti veliku glavobolju. Iako je podržala njenu odluku da se takmiči u jednom od trenutno najgledanijih rijaliti programa kod nas, Anabela je shvatila da joj pritisak javnosti i medija nikako ne prija, te da hitno mora da ode iz Beograda.

facebook.com/anabela.atijas.71
Ne može da izdrži više

Naime, ona je u dogovoru sa svojim suprugom Andrejom Atijasom odlučila da otputuje u Sarajevo, gde su živeli pre nekoliko godina.

- Anabeli je veoma teško zbog svega što se dešava. Iako u javnosti stvara sliku da situacija sa Lunom nije toliko strašna, ona ipak pati zbog svega. Teško joj je da gleda kako napadaju njenu ćerku u rijalitiju, a još teže joj pada činjenica da svakodnevno pišu o Luni. Uglavnom su to neke loše stvari, koje Anabelu povređuju, i ona nema više snage da se izbori sa novonastalom situacijom - otkriva izvor blizak pevačici.

- Kako njen suprug Andrej i dalje funkcioniše na relaciji Beograd - Sarajevo zbog privatnog biznisa kojim se bavi, Anabela i on su se dogovorili da bi bilo najbolje da se posle Nove godine svi zajedno vrate u stan u Sarajevu, u kojem su nekada živeli, kako bi malo pobegli od svega - kaže izvor.

Odluku o preseljenju prihvatile su i njihove ćerkice koje su se veoma uželele života u Bosni:

- Ona nije ni slutila da će Lunino učešće u rijalitiju privući toliko pažnje, kao ni ljubav sa Slobom, pa je ta situacija otežala život Anabeli u Beogradu. Iako joj svi govore da je podržavaju, ona je primetila da su ljudi zavidni i da je ogovaraju čim okrene leđa - kaže izvor i dodaje:

- Andrej je navikao na pritisak javnosti još od onog dana kada je započeo vezu sa Anabelom i shvatio je tada da će do kraja života morati da bude u centru pažnje. On svakodnevno teši Anabelu i govori joj da če sve biti u redu, te da nema potrebe da se nervira.

Uprkos gužvi koja vlada oko nje, Anabela ne dozvoljava da joj bilo ko blati ćerku:

Kad god čuje da joj neko blati ćerku, Anabela odmah pada u vatru i raspravlja se. Ne želi da sluša loše stvari o svom detetu i sve joj to teško pada. Uprkos osudi javnosti, Anabela podržava svoje dete i ne smeta joj to što je ušla u vezu sa Slobom. Ona smatra da je ljubav pobedila i time opravdava vezu svoje ćerke i folk pevača.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online