Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.04.2018.
15:12
Pink.rs, Vestionline A

Nadeždina majka progovorila o seksu ćerke i Mikija

Nadežda Biljić i Miki Đuričić iskrali su se tokom jučerašnje žurke povodom Uskrsa i otišli u jedan deo ekonomskog dvorišta u mom su pretpostavljali da ne postoje kamere, kako bi se prepustili strastima i vodili ljubav. Menjali su poze, a kada je Miki shvatio da ih snimaju kamere istog trenutka se pronervozio i prekinuo sve.

printscreen
Vreli seks trajao sve dok nisu shvatili da ih kamere snimaju: Miki i Nadežda 

Iako su se njih dvoje, kako kažu, "prijateljski ljubili" u sobi za rehabilitaciju pre nekoliko nedelja, nije bilo nikakvih naznaka da će se ovako nešto desiti. Zbog ovoga smo stupili u kontakt sa Nadeždinom mamom Slavicom Biljić koja je šokirana onime što se desilo, a evo kako ona komentariše seks između svoje ćerke i Đuričića. 

- Ja nisam celu noć spavala, imala sam malo viši pritisak zbog svega što se izdešavalo. Nazad nema, samo napred. Kada je Nada ušla u Zadrugu Miki se tu našao kao neko ko će joj pomoći. Mislim da od početka postoje neke simpatije između njih dvoje. Simpatije za koje ćemo videti kako će se kasnije odvijati. Pošto Miki pravi raznorazne zavrzlame drugima, sada se malo pogubio u sopstvenoj zavrzlami. Ne verujem baš da nije znao da nema kamera, ali nema veze. Mislila sam da je Miki za moju Nadu kao prijatelj tu, jer su njih dvoje kao ljudi iz naroda. Pošto vidim da nije iskren kao Nada, videćemo kakav će sud doneti narod. Videćemo kako će se on, a i ona, ponašati i kako će narod reagovati. Nije nam prijatno zbog svega što se desilo, ali ćemo je podržati u svemu, jer ona je osoba od trenutka. Pojačane su emocije i desilo se to što se desilo - rekla je Slavica. 

Da porodica Pinkove zvezde podržava svoju miljenicu dokazuje i to što joj ne zameraju ništa od onoga što se desilo u "Zadruzi", a njena majka nije želela da gleda samo crno na ovu situaciju, pa se malo i našalila.

- Evo, imam jednu šaljivu poruku, da ne budem samo pesimistična. Pošto tamo komentarišu da Nadina muzička karijera neće baš ići najbolje, eto, možda će potraga za mužem dobro doći. To se nikad ne zna, ako ništa drugo, ima 27 godina, punoletna je, odrasla je osoba, vreme joj je za udaju. Mislim da ne bi bilo loše da nađe muža u Zadruzi. Ja ne mogu svoje dete osuditi, desilo se to što se desilo, samo je mogu podržati. Nije nam svejedno, ali šta da radimo. Jedini cilj Nadin, a i naš, jeste da bude srećna i mi ćemo je podržati u tom nekom putu ka sreći. Sreću nikada ne možete ostvariti u momentu i odmah. Postoji taj put i na tom putu postoje razne barijere koje vas skreću sa puta. Uvek je pravi put do sreće bio težak i krivudav. Kako ima uspona, tako ima i padova. Mi želimo da naša Nada bude srećna i mi ćemo je podržati u tom putu ka sreći - rekla je kroz smeh Nadeždina majka. 

To što je Miki razgovarao sa Nadeždom nakon se*sa i rekao joj da sve negira i nikome ne priča o onome što se desilo između njih dvoje pomalo je razočaralo njenu majku.

- Jedina greška je što su to uradili da se to videlo. Možda je i on čovek od trenutka, ali mi se ne sviđa ono što je pričao sa Slobom. Sada ćemo videti da li će biti džentlmen ili ne, sve to ide na njegovu štetu. Neka sedne i razmisli šta je uradio, mislim da bi trebao Nadu da uzme u zaštitu. Pošto je on sa Slobom pričao "blam i ostalo", ja ne znam, moja Nada je osoba od trenutka, a njemu nije prvi rijaliti. Malo je on tu ispao naivan, a možda je i bio iskren da je mislio da nema kamera, ne znam šta da mislim - rekla je Slavica u intervjuu za portal "Pink.rs".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online