Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 01.05.2018.
10:11
republika.rs, Vestionline A

Zorana Stefanov otkrila: Filip mi je rekao da Kija uživa u grubom seksu

Pinkova zvezda Zorana Stefanov napustila je "Zadrugu" nakon osam meseci provedenih u najgledanijem rijalitiju na Balkanu. Atraktivna pevačica otkriva da joj je njena rijaliti-simpatija Filip Đukić otkrio detalje seksa koji je imao u hotelu "Zadruga" sa Kristinom Kockar, te da joj se poverio pre nego što je javnosti priznao da je seksa bila u kupatilu.

youtube.com/Telegraf.rs TV
Zorana Stefanov bila je učesnica rijalitija Zadruga

Kako Zorana navodi, Filip i Kija imali su žestok seks u kupatilu i tom prilikom razvalili lavabo i WC šolju zato što je Kija insistirala na grubom seksu.

- Filip mi je priznao sve pre nego što je svima za stolom pričao da je imao seks sa Kijom u kupatilu. Rekao mi je da želi da znam da on nije lažov i ispričao mi je šta se dogodilo između njih. Kristina je insistirala danima na tome da imaju seks.

Njih dvoje su spavali sami u istom krevetu u hotelu. Ona je njemu ispod jorgana pričala o svemu, on mi je prepričao njihove razgovore.

Pričala mu je o seksu, kako joj nedostaje i da ga nije imala dugo. Kristina je Filipa non-stop dodirivala i zvala u kupatilo, pa joj je on, kako mi je rekao, izašao u susret - priča Zorana i objašnjava da je Đukić u početku hteo da zaštiti Kockarevu da ne bude predmet ogovaranja.

Kija hoće da se pomiri sa Slobom

Zorana smatra da Kristina želi da obnovi ljubav sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem.

- Kija je tek sad postala svesna razloga ulaska u rijaliti. Kako se bliži kraj, svesna je da kada izađe ništa neće biti isto u njenom životu, pa sad poteže neke teme sa Slobom. Možda će posle rijalitija pokušati nešto da promeni s njim - kaže Zorana.

- O tome šta se desilo između njih dugo se nije znalo i kad su puštali snimke on nije želeo da potvrdi tu priču, a ja sam znala da je to istina jer mi je pre svega toga priznao. Filip je hteo da zaštiti Kiju, bilo mu je žao što je prevarena, nije hteo da se sazna za njihov seks kako bi je zaštitio.

Onda je video da ona prebacuje Slobi i glumi sveticu, pa mu je pukao film i raskrinkao je za stolom pred svima - objašnjava Zorana Stefanov, koja smatra da je Đukić dobar kao prijatelj, ali kao dečko ju je veoma razočarao.

Mina je spremna na sve zbog igre

Mina Vrbaški nije iznenadila Zoranu svojim stavom da i dalje voli Đeksona i da želi da ga vrati. Stefanovljeva smatra da je to Minina igra zbog koje je spremna na sve.

- Nije me iznenadila Mina kao osoba, nego to što je tako mlada spremna na sve zarad igre, to mi je nije shvatljivo, da može tako nešto da se dešava u njenoj glavi. Prvo Đekson, pa Toma i sad opet hoće nešto sa Đeksom - rekla je Zorana.

- Filip je meni beskrajno simpatičan i prezanimljiv, gotivim ga kao prijatelja. Dosta smo vremena proveli zajedno, bilo je lepih trenutaka koje smo imali da su mi baš ostali u lepom sećanju.

Razočarao me je kao muškarac zato što očigledno nema svoje ja. Posle svih svađa i uvreda na račun Marije Ane, ja kao žensko to ne bih dozvolila sebi.

Da budem iskrena, on je privlačan i lep dečko, ali sam posle poligrafa kada sam priznala da sam se zaljubila u njega odlučila da stavim tačku na sve to jer ja ne trpim to da se neko igra sa mnom - zaključila je Zorana.

Nadežda je sebi naškodila seksom s Mikijem

Zorana je sigurna da Nadežda Biljić ništa loše nije uradila Banetu Čolaku i Mikiju Đuričiću koliko je ona zbog seksa sa obojicom narušila reputaciju.

- Niko tu ne gubi - ni Bane, ni Miki, osim Nadežde u nekom smislu reputacije. Bane nije ravnodušan što se tiče Nadežde, zamerila sam mu što je tražio urologa posle odnosa s njom, što sam mu u lice i rekla. Sad sede sve troje zajedno i zezaju se - objašnjava Zorana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online