Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 25.11.2011.
09:47
Blic A

Merlin: To je ono što sam hteo

Drago mi je što vidim da se Skadarlija nije promenila. Sve je kao pre dvadeset godina kada sam poslednji put prošetao ovom ulicom, mojom omiljenom u Beogradu - rekao je Dino Merlin za beogradske medije dok je sa osmehom na licu napuštao skadarlijsku kafanu "Dva jelena".

Dino Merlin je posetio Skadarliju
 

Dolazak čuvenog bosanskog pevača, Dina Merlina, u Beograd, uoči večerašnjeg koncerta u "Areni", izazvao je oprečne reakcije. Zbog nekoliko izjava koje je tokom rata u bivšoj Jugoslaviji davao medijima - a koje su okarakterisane kao antisrpske - Srpski narodni pokret "Naši" i još nekoliko nacionalističkih organizacija javno su pretili bosanskom pevaču.


To obožavaoce njegove muzike nije sprečilo da mu ceo dan, na svakom koraku prilaze i upućuju reči dobrodošlice.


Dino je u Beograd stigao oko 14 sati i odmah otišao u hotel da se osveži i ruča pred tonsku probu u Beogradskoj areni.


Zbog visokih mera bezbednosti, u pratnji policije u civilu i specijalnih jedinica obezbeđenja koje prate visoke zvaničnike, obišao je javnu česmu "Sebilj" na dnu Skadarlije, koju je svojevremeno Sarajevo poklonilo Beogradu.


Zastao je, pogledao levo i desno, udahnuo duboko i izgovorio:
- Drago mi je što vidim da se Skadarlija nije promenila, osećam i dalje onu dobru energiju koja je uvek postojala u ovoj ulici.


- A sada da proverimo da li i moje omiljeno jelo ima isti ukus - rekao je Dino Merlin i sa svojim saradnicima ušao u kafanu "Dva jelena".


- Gde si, care?! - dobacilo je društvo za stolom kraj vrata, a nekoliko devojaka je prišlo da se slika sa popularnim pevačem.


- Izvolite - rekao je konobar prilazeći stolu za koji je Merlin seo sa svojim saradnicima.


- Ja ću čaj i one divne pohovane paprike punjene sirom koje sam poslednji put ovde jeo pre dvadesetak godina - rekao je Dino, a nakon što ih je u slast pojeo, kazao je konobaru i društvu: - Odlične su!


Vrata Arene će večeras, sutra i prekosutra biti otvorena već u 17.30 i potrebno je da publika dođe ranije zbog rigorozne kontrole koja neminovno duže traje.

POVEZANE VESTI

Petak 25.11.2011. 09:52
"Zbog visokih mera bezbednosti, u pratnji policije u civilu i specijalnih jedinica obezbeđenja koje prate visoke zvaničnike" Мислим шта рећи...и ове хирове финансирају грађани Србије који сваког дана гледају како да купе хлеб...грађани који су остали без посла, који гледају како да преживе...
Petak 25.11.2011. 10:06
Stvarno mislim da se do sada potrošilo i suviše komenatara, pažnje i uopšte reči o ovom bošnjačkom šarlatanu. Za dobrim konjem prašina se diže, a to što ovoj tvrdoglavoj mazgi od Dina nije dovoljno što je nepoželjan u Srbiji,samo govori koliko je daleko od svojih religijskih i ljudskih načela koja stvalja u prvi plan,kad je postao megaloman kome je zinulo dupe na milion jevra koje će uzeti od naivne, prostodušne domaće publike bez ukusa.
Petak 25.11.2011. 11:21
Не треба нам бити ништа чудно за све ово што нам се догађа, када се види какав су Срби народ. Ову џукелу дочекују као да им је род рођени, титрају му, вероватно ће да му доведу неку малолетницу(ка) да се душманин опусти. Када ово видим и размислим, није ми жао стоку од народа. Заслужио је овај народ и овакву власт, и све што му се дешава.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online