Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 02.12.2011.
14:05
Smedia A

Slavni muškarci koji su nule u krevetu

Možda je ovo samo osveta bivših ljubavnica? Ko zna...U svakom slučaju, neka imena na popisu loših ljubavnika iz sveta poznatih su prilično iznenađujuća.

Postoji nekoliko imena poznatih zavodnika koja su se u poslednjih nekoliko godina izdvojila zahvaljujući lošem glasu koji ih bije kao ljubavnike. Koji su to tačno, otkriva nam Intimatemedicine.com.

Ko bi rekao...

LOŠ LJUBAVNIK 1: Džesi Džejms

Brižit Dagueri, ljubavnica muža Sandre Bulok, rekla je javnosti da je Džesi vrlo sebičan ljubavnik i da nikada nije ispunio njene želje za vreme polnog odnosa, jer je sebi previše važan. ***Seksi fantazija sa neočekivanom završnicom (VIDEO)

Nije imao puno iskustva sa ženama: Kolin Farel

LOŠ LJUBAVNIK 2: Kolin Farel

 
 

Anželik Džeronim, koja je jednom podelila svoj krevet sa glumcem, tvrdi da je lažirala orgazam iz pristojnosti jer nije delovao kao neko ko je imao puno iskustva sa ženama.

"Da ga ne poznajem, mogla bih se zakleti da je to bio njegov prvi put. Deset sekundi nakon što smo završili on je već spavao."

Izgleda da mu štapić i nije tako čaroban kao što priča: 50 Sent

LOŠ LJUBAVNIK 3: 50 Sent

Reper koji tvrdi da ima čarobni štapić navodno nije najbolji ljubavnik. Pojedinosti je otkrila jedna erotska igračica koja kaže da nakon što su se samo mazili neko vreme, morala je da ga pita: "Hoćemo li to da uradimo ili ćemo samo da razgovaramo celu noć?"

Ona je, takođe, otkrila da nije bila impresionirana njegovom alatkom. "Zapitala sam se šta da uradim sa njegovih 15 centimetara. Od jedan do deset, ja bih mu dala trojku. On verovatno zaslužuje manje, ali sam mu dala dodatne bodove iz poštovanja."

Tokom seksa viče "Šta?": Rasel Brend

LOŠ LJUBAVNIK 4: Rasel Brend
Kada je dugokosi glumac radio kao radio di-džej, pozvao je Andre Sašs jednog dana da mu kaže da je imao seksualni susret sa njegovom nećakom, Džordžinom Bejli.

Džordžina kaže da je Rasel bio pravo razočarenje i da je vikao "Šta? (Que)"  tokom celog trajanja polnog odnosa. Inače, tu reč je obilato koristio njegov "deda" iz serije "Fawlty Towers". Ovo je definitivno uznemirujuće kako god da shvatite.

Poznat po malom penisu: Enrike Iglesijas

LOŠ LJUBAVNIK 5: ENRIKE IGLESIJAS
Enrike Iglesias je poznat po svom malom penisu. On je, u stvari, javno otkrio da, ako bi mogao da promeni jednu stvar u vezi svog tela, definitivno bi to bio njegov penis. Ana Kurnjikova je prokomentarisala njegovu izjavu rečima: "To ne bi promenilo ništa!" Da li to ona priča o stabilnosti njihove veze ili o tome da je Enrike tako loš u krevetu da čak i veći penis ne bi od njega napravio ljubavnika, nije najjasnije.

Bivša žena tvrdi da ima neupotrebljiv penis: Eminem

LOŠ LJUBAVNIK 6: Eminem
Veb portal "The Evil Beet" objavio je izjavu Eminemove bivše supruge Kim, koja kaže:

"On nema mnogo toga da pokaže dole. Potrebne su mu male plave pilule da se razbudi ili je njegov penis neupotrebljiv." Eminem joj je odgovorio:

"Žalosno je što sam ja nastavio sa životom, ali Kim izgleda da nije."

POVEZANE VESTI

Petak 02.12.2011. 18:16
bas zbog ovoga ne volim slavne.
Subota 03.12.2011. 05:22
LAGALI ili ne lagal,i "nasi" politicari su IMPOTENTNI. PRE neki dan pisao sam da je nasa VLADA skroz impotentna i DUHOVNO PRAZNA ! CISTA REALNOST!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online