Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 14.02.2012.
14:21
Alo A

"Bobi je Vitni koštao života"

Među armijom onih koji su rastuženi smrću američke pop zvezde Vitni Hjuston našlo se i dvoje Srba, koji su imali tu privilegiju da se nađu u njenom društvu pre nepunih sedam godina.

Vitni Hjuston sa čovekom koji je odveo na put propasti Bobijem Braunom
 

Naime, Hjustonova je bila "radna pevačica“ na venčanju Andreja i Sandre Meljničenko (eks Nikolić), koje je koštalo čak 20 miliona evra, a među odabranim zvanicama našli su se i Goga Grubješić i poznati beogradski frizer Mister Iks!


Žena sa jednim od najlepših glasova u istoriji popularne muzike ostala je u lepom sećanju Grubješićevoj, koja ovom prilikom evocira uspomene iz 2005. godine:
- Veoma mi je žao što se to dogodilo. Eto, ispostavilo se da nije prevazišla problem sa svojim porokom, mada ja za ovo što se dogodilo više krivim njenog bivšeg supruga Bobija Brauna, sa kojim je tada još bila u braku. Vitni je život dala za jednog muškarca. A mogla je da ima koga hoće! Samo je nedostajao jedan telohranitelj da je odbrani od svega toga. Nju je više skrhala ljubav i nesreća u braku nego droga, ljubavni neuspeh ju je dokrajčio - kaže Goga za "Alo!“ i dodaje da na svadbi Meljničenkovih nije bio toliko vidljiv problem koji je slavna pevačica imala sa narkoticima:

- Imala sam sreću da mi bude tako blizu i da je slušam. Taj njen problem sa drogom nije bio toliko akutan u poslednjih nekoliko godina, mada je i tada postojao, ali ne u toj meri da bi bilo vidljivo. Na Sandrinom venčanju je Vitni bila dva metra od nas, u foajeu hotela. Iako sam imala priliku, iz pristojnosti joj nisam prišla. Nikad neću zaboraviti trenutak kada smo svi sedeli napolju i gledali na monitoru snimak Sandre i Andreja, film o njihovoj ljubavi. Odjednom se razmakla neka crna zavesa i pojavila se Vitni, koja je zapevala pesmu „My love is your love“. Sandra i Andrej su izašli, onako prelepi i zaljubljeni. Mnogi su se u tom trenutku rasplakali od nežnosti i sreće - zaključila je Grubješićeva.


Mister Iks, koji je takođe slušao Hjustonovu na venčanju Meljničenkovih, za "Alo!" kaže da je pop diva bila jedinstvena pojava:
- S obzirom na to da smo u to vreme bili u istom hotelu, susret je bio neminovan. Odavala je utisak srećne i stabilne zvezde ili, ako nije bila takva, onda je znala da to savršeno prikrije. Viđao sam je u foaljeu hotela, a odavala je utisak sasvim obične i normalne osobe koja je zračila i plenila svojom pojavom - sa tugom je zaključio poznati frizer.

Vitni Hjuston je preminula 12. februara u hotelskoj sobi u Los Anđelesu.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.02.2012. 18:23
Koliko jioj je muž kriv ili ne, ne mogu reći. Ali svaka osoba mora za sebe znati, koliko joj partner s kojim deli svoj život radi u korist - ne samo po pitanju karijere nego takođe po pitanju privatnog života. Bilo kako bilo - milijoni će je pamtiti kao pevačicu koja je imala veliki potencijal - što je njenim glasom i pesmama dokazala.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online