Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 14.02.2012.
14:58
Mondo A

Anđelina stigla u zemlju krvi i meda

Danas će u 20 časova biti premijerno prikazan film oskarovke "U zemlji krvi i meda". Anđelina sa pratnjom stigla oko podneva.

Anđelina stiže na sarajevski aerodrom
 

Rediteljski prvenac Anđeline Džoli izazvao je burne reakcije javnosti u regionu, koja će imati prvu priliku da ga zvanično pogleda na gala premijeri u Olimpijskoj dvorani "Zetra". Organizatori premijere apelovali su na posetioce da ulaze samo na određene ulaze, i da ne dolaze svojim automobilima jer im neće biti dozvoljen pristup okolini dvorane.

Anđelina i Bred Pit u Sarajevo su stigli oko podneva, a još uvek nije poznato da li su sa njima i njihova deca. Glumica je otišla u hotel "Evropa", gde će održati konferenciju za medije i prenoćiti, a grad će napustiti u sredu.

Večerašnjoj premijeri će prisustvovati rediteljka i scenaristkinja filma sa porodicom, kao i glumačka ekipa - Zana Marjanović, Goran Kostić, Vanesa Glođo, Rade Šerbedžija, Branko Đurić i drugi.

Nada se dobrim reakcijama publike
 

Džolijeva je ovog vikenda u intervjuu za "Press" rekla da se nada da će publika u regionu imati "otvoren um i srce" pri gledanju filma, kao i da ne gaji antisrpska osećanja, već da je želela da ispriča jednu ljubavnu priču koja je smeštena u srce ratom zahvaćene bivše Jugoslavije.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.02.2012. 15:12
Сада још да напишете и шта једе,када иде у тоалет,када спава,када...? Редакцијо претерасте! Ни"луди мачор"више нема шта да коментарише.
Utorak 14.02.2012. 15:45
Draga njihova ANDJO, Zasto nisi svoju " ljubavnu pricu " u svom NAKARADNOM filmu i jos prvencu kao pocetnica, ZAVRSILA sa hepiendom a ne satanizovanjem Srba!? POSTIGLA SI KONTRA efekat i veci razdor u BiH- KAZANU koji svaki dan kljuca! Zasto glavni junaci tvoga pocetnickog filma nisu otisli na BEOGRADSKI AERODROM, GDE SU MOGLI DA SE LJUBE NA VRATIMA AVIONA, MASU LJUDIMA i govore u horu: "Dovidjena, mi se volimo ali MI odlazimo u AUSTRALIJU ,.... ili odlazimo na N. zeland, AMERIKU, ili u pi\\du materinu DOSTA NAM je svih ovih vukojebina,kavgi i podmetanja stranaca! Ovakav film trebala si da snimis je..na ANDJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utorak 14.02.2012. 18:16
Eto kako je ona fina i romantična, ma baš... i to u Ze(lenoj)tri(ansverzali)! Samo ti maši, odletjet ćeš na krilima vjetra, ihhh!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online