Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 18.02.2012.
19:48 >> 23:14h
Beta A

Sahranjena Vitni Hjuston

Pop pevačica Vitni Hjuston sahranjena je danas u Njuarku, u američkoj državi Nju Džersi, u prisustvu porodice, prijatelja i užeg kruga poštovalaca.

Po želji porodice, sahrana nije bila otvorena za javnost, ali su ljubitelji Hjustonove mogli da prate oproštajnu ceremoniju u baptističkoj crkvi Nove nade u Njuarku preko velikih televizijskih stanica.

I čitaoci našeg portala su mogli da prate direktan prenos sahrane OVDE.

 

Među poznatima koji su došli da odaju poslednju počast Hjustonovoj bili su glumac Kevin Kostner, koji je sa preminulom pevačicom igrao u filmu "Bodyguard" iz 1992. godine, Opra Vinfri, Meri Džej Blajdž, Maraja Keri, Spajk Li. Oproštaju u crkvi moglo je da prisustvuje samo 1.500 odabranih gostiju koji su dobili pozivnice.

"Odlaziš Vitni, odlaziš, u pratnji anđela tvom nebeskom ocu. I dok budeš pevala pred

njim, ne brini. Bićeš dovoljno dobra", rekao je u emotivnom govoru Kevin Kostner.

Među onima koji su nastupili na komemorativnom skupu želeći poslednji put pesmom da isprate Hjustonovu bili su Ališa Kiz:

 

i Stivi Vonder:

 

 

Iako je najavljeno da će na sahrani pevati Areta Frenklin, to se neće desiti, jer je pevačica bolesna.

Ona će počivati pored svog oca Džona Rasela Hjustona, na groblju u obližnjem Fervjuu. Dok je kovčeg prolazio glavnim brodom crkve, kroz muziku su se mogli
čuti jecaji pevačicine majke Sisi Hjuston i ćerke Bobi Kristine.

U crkvu je na kratko došao i bivši suprug Vitni Hjuston, reper Bobi Braun, koji je odao poštu na početku ceremonije. Pretpostavlja se da pevačicina porodica Bobiju nije dozvolila da prisustvuje komemoraciji jer ga i danas smatraju glavnim krivcem za Vitnin sunovrat i probleme sa drogom.

Hjustonova je preminula prošle sedmice u 48 godini. Pronađena je u kadi u hotelu na Beverli Hilsu, veče uoči nastupa na dodeli Gremi nagrada.

Kovčeg sa telom preminule pevačice iznesen je iz crkve uz zvuke njenog glasa u najslavnijoj pesmi "I'll Always Love You".

Vitni je u svojoj karijeri šest puta osvajala Gremi i jedina je svetska pevačica koja je sedam puta uzastopno bila na prvom mestu Bilbordove top liste. Ima preko 170 miliona prodatih albuma, singlova i video materijala. Objavila je sedam albuma i tri albuma filmske muzike.

POVEZANE VESTI

Subota 18.02.2012. 21:08
Sahrana je sutra, a danasnju komemoraciju mozete gledati i na CNN-u
Subota 18.02.2012. 21:32
Ameri su 100x kulturniji od nas, ove nase zadusne babe kad krenu da kukaju i kokodacu kao da se zemlja raspada... muka mi je vise...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online