24. 04. 2012. 07:41h | Večernje novosti
veličina teksta:+-

Nina Badrić, ipak, ne odustaje od seksa

Komentara 4

Ranije objavljeni zavet predstavnice Hrvatske na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije Nine Badrić da će se do nastupa u Bakuu, uzdržati od seksa - ne važi, "sve je bila šala", objasnila je pevačica za vreme boravka u Skoplju.

Ko bi toliko apstinirao od seksa: Nina Badrić

 

"To je bila samo šala, a shvatili su me ozbiljno. To sam rekla u aluziji da se za nastup u Bakuu i ja pripremam kao sportisti. Pa ko bi normalan apstinirao od seksa toliko dugo", upitala je šarmantna Nina.
 

Hrvatska pevačica je gostovala u Skoplju, potpuno oporavljena posle uspešnog hirurškog zahvata na glasnim žicama. Sada je iza nje i prinudni period obaveznog ćutanja, što joj je, kako je priznala, dobro došlo da se odmori.


Badrićeva je za vreme boravka u Skoplju za album braće Tavitijan snimila obradu stare makedonske narodne pesme, a za nastup na Pesmi Evrovizije istakla je želje – uz realne ocene i skromna očekivanja. Volela bi da se plasira, no, i ako ne uđe u finale, ističe da "niko zbog toga neće umreti".

 

 

“Hajde budimo realni, veliki timovi stoje iza svih pobedničkih pesama, pa ako uđem u finale, biću prezadovoljna, jer Hrvatske dve godine zaredom nije bilo tu. 'Nebo' je pesma u koju verujem, nije klasična balada, ima stila i mislim da će me izdvojiti iz mase", izjavila je Nina, priznajući da joj je ovaj period najstresniji u čitavoj karijeri.

Seks Nina Badrić Pesma Evrovizije Evrovizija 2012. Evrovizija Evrosong
Povezane vesti:
rumsterdam
rumsterdam
Utorak, 24. 04. 2012. 08:06h

Preporuka: +7 / -4

+ -
!

Bez sumnje joj je ovaj period pred Jevroviziju najstresniji, ali da li to znači i da joj je "najseksniji" pošto nema boljeg načina za eliminisanje negativne energije, to u slučaju ove rasne krvatske crnke vrlo pobuđuje maštu! Hm....XD

sasakzk
sasakzk
Utorak, 24. 04. 2012. 09:50h

Preporuka: +15 / -4

+ -
!

Zgodna je ..ima nešto u njoj što širi jak naboj erotike...a i lepo peva..

recko
recko
Utorak, 24. 04. 2012. 23:13h

Preporuka: +1 / -0

+ -
!

А што не пева, него прича о сексу?