Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 22.06.2012.
14:50
B92 A

Sve velike ljubavi Džonija Depa

Mnoge žene maštaju o Džoniju Depu, ali svega nekoliko njih uspelo je da osvoji njegovo srce. Nakon jednog propalog braka i 4 veridbe i 14-ogodišnje veze sa Vanesom Paradi, čuveni glumac ponovo je sam.

Pogledajte žene koje su uspele da osvoje srce ovog zgodnog glumca.

Lori Alison

Nakon svega nekoliko meseci života u Los Anđelesu zajedno sa članovima svog benda „The Kids“, Džoni Dep se oženio sa šminkerkom u Majamiju sa svega 20 godina.

Prijatelj Lori Alison, Nikolas Kejdž, upoznao je Depa sa agentom koji mu je doneo njegovu prvu važnu ulogu u filmu „Strava u ulici Brestova“. Ipak, Džoni je tek počinjao svoju karijeru i u njoj više nije bilo mesta za Alison.

Šerilin Fen

Dep je upoznao Fen na setu studentskog filma nazvanog „Dummies“ koji je režirao Lori Frenk za Američki filmski institut. Par se ubrzo verio a Fen se pojavila u epizodi njegove hit serije „21 jump street“.

Nakon razlaza sa Depom Fen je dobila ulogu u kultnoj seriji „Tvin Piks“ 1990. godine.

Dženifer Grej

Nakon uspešne uloge u filmu „Prljavi ples“ Dženifer Grej bila je kratko vreme verena za Depa.

Malo se zna o samoj vezi, ali čini se da je okončana onog trenutka kada je Dep naišao na njegovu sledeću veliku ljubav.

Vinona Rajder

Dep je prvi put upoznao Vinonu na premijeri filma „Great balls of fire“ u junu 1989. godine. Par je ubrzo potom postao nerazdvojan. Dep je tada za People magazin izjavio: „Za svojih 27 godina života nikada nisam osećao ništa što bi moglo da se poredi sa osećanjima koja imam prema Vinoni“.

Par se verio 5 meseci nakon prvog sastanka, da bi ubrzo potom zajedno glumili u filmu Tima Bartona „Edward Scissorhands”.

Tri godine kasnije ova veza bila je završena a Dep je svoju tetovažu “Vinona zauvek” promenio u “Vino zauvek”.

Elen Barkin

Dep se veoma kratko zabavljao sa Elen Barkin koja je bila devet godina starija od njega.

A za to vreme u javnosti su viđani jedino na filmskim premijerama.

Kejt Mos

Dep je upoznao Kejt Mos u malom bistrou na Menhetnu. Tokom četvorogodišnje veze u javnosti su mogli jedino biti viđeni kako se strasno ljube ili ljutito svađaju.

U septembru 1994. godine Dep je uhapšen nakon što je uništio hotelsku sobu, navodno zbog svađe sa Mosovom.

Vanesa Paradi

Francuski model i pevačica, Vanesa Paradi, zapala je za oko Džoniju Depu tokom snimanja filma “The ninth gate”.

Dep je tada izjavio Opri Vinfri: “Hodala je prema meni. I u tom trenutku sam znao”. Nekoliko meseci kasnije par se preselio u vilu u Francuskoj. Dep i Vanesa imaju dvoje dece ali nikada nisu bili u zvaničnom braku.

POVEZANE VESTI

Petak 22.06.2012. 17:12
Holivudski brakovi,menjanje partnera,volim te dok mi ne dosadis,se vec useljuju u mozak mladih najlepse je kad si mlad i glup. Tolstoj
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online