Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 01.07.2012.
16:16
Blic A

Kruzova sekta uništila Kejti

Kejti Holms, poznata holivudska glumica, podnela je zahtev za razvod braka od glumca Toma Kruza-to svi znamo. Nakon pet godina zajedničkog života, Kejti traži starateljstvo nad ćerkom Suri, podelu imovine i alimentaciju, a Kejtin prijatelj otkriva razloge razvoda...

Iz srećnog perioda...ako su ga imali

- Da joj je bilo grozno s Tomom, javna je tajna. Više nije mogla da se pretvara - tvrdi izvor blizak slavnoj glumici.

Kejtin prijatelj dodaje da se glumica često osećala jadno, te da je pored Toma izgubila samopouzdanje.
- Stalno je govorila da se oseća jadno. Zaista je izgledala kao robot, dosta se promenila otkad je u braku s njim - navodi izvor za američke medije i dodaje da je glumica postala povučena i dosadna.


- Postala je manja od makovog zrna. Potpuno nezanimljiva. Naglo je odrasla i izgubila sve ono što je nekad bilo deo nje. Osećala se kao da će poludeti - tvrdi glumičin prijatelj.

Kejti Holms je takođe padala u depresiju zbog Tomovog načina života, koji je i njoj bio nametnut. Najgora noćna mora joj je bila sajentološka crkva i život po njihovim pravilima.


Tom Kruz je najpoznatiji holivudski sajentolog. U skladu s tim, njihovo venčanje je bilo po pravilima sajentologije. Ćerku Suri su upisali u sajentološku crkvu, koju su osnovali Džada Pinket i Vil Smit. U toj školi se prema deci odnose kao prema odraslima i govore im da sami treba da donose sve odluke. Ova verska sekta nalaže da se porođaj vrši u potpunoj tišini, što je Kejti i učinila. Takođe je zbog njihovog načina ishrane postala bleda i mršava.

Zbog takozvane purifikacije, odnosno čišćenja organizma, koji podrazumeva vitaminske bombe od 142 doze, kao i dugo sedenje u sauni, Kejtine ruke su postale ljubičaste. Naime, ovakav način ishrane dovodi do oštećenja jetre, gubitka kose, oticanja mozga i disajnih organa.

I Nikol ga napustila zbog sajentologije

Tom Kruz je većinu svojih žena uvukao u sajentologiju. Prva koja ga je napustila zbog ove verske sekte bila je Nikol Kidman, koja nije želela da živi po sajentološkim pravilima. Ono na čemu je Kidmanova pukla bila je stavka - porođaj u tišini. Tomova prva supruga Mimi Rodžers živela je po tim pravilima. Penelope Kruz je, navodno, samo proučavala kult.

Samo četiri dana nakon Tomovog rođendana, ona je podnela zahtev za razvod. Par je potpisao predbračni ugovor po kojem glumica dobija tri miliona dolara svake godine, te maksimalna 33 miliona posle 11 godina, kao i kuću u Kaliforniji. Poslednjih meseci živeli su odvojeno. Kejti je vreme provodila u Njujorku sa Suri, a Tom na snimanju novog filma na Islandu.


Iako u javnosti ostavlja utisak povučene i krhke osobe, u privatnom životu Kejti je, otkad je u braku s Tomom, postala zapravo agresivna.


- Dere se na nas. Viče i iživljava se! Nije bila takva na početku braka. Stalno nas omalovažava i naziva pogrdnim imenima. Namerno baca stvari po podu, pa nas gleda kako ih skupljamo - rekao je jedan od zaposlenih.

POVEZANE VESTI

Nedelja 01.07.2012. 18:24
Vera koja je očigledno izvukla loše stvari iz ovih ljudi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online