Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 02.09.2012.
11:39
zena.blic.rs A

Emina Jahović: Sve o mojim operacijama

Nagađanja da je pevačica stavljala silikone u usta a zatim ih i izvadila, duboko su je uzdrmale. Morala je odmah da odreaguje na Tviteru i objasni kako stoje stvari.

Emina Jahović: Svi se slažu da je lepa
 

Kada je čula da je objavljena vest da je izvadila silikone iz usana, Emina Jahović nije mogla da veruje! Van sebe od besa, počela je otkriva fanovima sve o svom izgledu - kako održava liniju, čije su njene usne, i koju je operaciju zaista uradila.


"Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini", napisala je ona na "Tviteru" i nastavila sa demantovanjem operacije u usnama: "Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem nažalost, majka priroda na meni nije štedela".

Telo održava pilatesom, plivanjem i masažama
 


Tu se Emina nije zaustavila. Otkrila je i kako održava savršenu liniju: "Vitku liniju i uopšte telo negujem svakodnevno. Disciplinovana sam i odgovorna prema svom telu i duhu. Treniram kik-boks, pilates i plivanje. Trčim svaki dan 40 minuta. Imam svaki drugi dan masažu lica i tela. Koristim najkvalitetnije prirodne preparate i veliki sam protivnik botoksa i ostalih estetskih đakonija".


Pevačica je otkrila da je morala da odreaguje na tračeve jer ne bi želela da se mlade devojke ugledaju na nju, i ne daj Bože, odu pod nož. Emina je kasnije sve ove izjave obrisala, verovatno kad je shvatila da je sve to ispod njenog nivoa i da ne želi tako da se eksponira a ostavila samo jedan svoj komentar: "Ovo sam napisala za sve vas koji me volite i podržavate, pratite i čuvate. Da znate ko je Emina Jahović i kako se do toga dolazi".

POVEZANE VESTI

Nedelja 02.09.2012. 12:53
Bez sminke je kao pacov!
Nedelja 02.09.2012. 12:19
Kako li ova spodoba gutla ?
Ponedeljak 03.09.2012. 06:45
Ova uprkos brojnim operacijama, sve ružnija.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online