Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 09.09.2012.
10:18
Alo! A

Slađin verenik onaniše pred kamerom!

Taman kada je pomislila da je nedavnom veridbom njenim mukama u ljubavi napokon došao kraj, Slađa Delibašić je doživela šok - pojavile su se “umetničke“ slike njenog izabranika!

Verenik Slađe Delibašić, Vanja Ćorić, u "nezgodnoj" situaciji
 

Naime, kako piše “Alo!“, redakcija ovog beogradskog dnevnika je dobila imejl u kome su se nalazile fotografije na kojima Slađin verenik Vanja Ćorić onaniše ispred kamere i sa osmehom nekome prenosi svoje “emocije“. Osoba koja nije želela da se predstavi, niti je navela razlog za ovakvo obraćanje medijima, napisala je da ima i snimak!


- Posedujem i snimak. Za snimak ću razmisliti, jer je baš teška perverzija, a slike su nastale preko Skajpa. A upoznali smo se na jednom seks-sajtu... - napisala nam je anonimna osoba, pretpostavljamo, ženskog pola.


Sudeći po licu Vanje Ćorića, koje je sada, zahvaljujući njegovoj vezi sa zgodnom denserkom, već poznato javnosti, slike su novijeg datuma, što je napisano i u imejlu. Novinari su odmah pozvali Slađanu Delibašić, a ona ih je u šoku uputila na Vanju, koji se trenutno nalazi u Švajcarskoj.
 

Problematični bivši

Pre Vanje, Slađa je bila u dugogodišnjoj vezi sa Igorom Matićem, s kojim je učestvovala u rijalitiju “Parovi“. Matić je, prema Slađinim tvrdnjama, potezao pištolj na nju i Ćorića.

- Želim da znam ko je poslao te slike. Razumem da vi hoćete da prodate novine, ali ovo se neće završiti ovako, saznaću ko je to uradio i policija i sud će učiniti svoje. Vi na ovaj način narušavate moj privatni život. Ja imam dete, a i Slađa ima ćerke. Napravićete mi haos u životu, i to veliki. Moju ljubav s budućom suprugom Slađom sigurno nećete ugroziti - novinarima je rekao Ćorić.

Odmah nakon toga novinari su pozvali i pevačicu, koja se javila na telefon prilično pogođena.


- Verujem da je to uradila neka osoba kojoj se ne sviđa što mi uživamo u našoj ljubavi. Ja ne verujem šta se meni dešava. Ali, lepo vam je Vanja rekao, ništa neće ugroziti našu ljubav. Samo mi je glupo zbog ljudi koji će to videti - prokomentarisala je Slađa.


Podsećanja radi, bivša supruga Đoleta Đoganija i njen verenik Vanja Ćorić su se za medije slikali neposredno nakon prosidbe i pričali o tome koliko se vole. Pevačica se pohvalila i vereničkim prstenom koji je dobila i ispričala koliko su svi u njenom okruženju srećni što je s čovekom kao što je Ćorić.

Nedelja 09.09.2012. 11:04
PA zar taj divni i romantični verenik?
Nedelja 09.09.2012. 13:36
Jadnik izgleda ugrozen, pa mora sve sam!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online