Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 06.10.2012.
09:59
A. Ninkov - Vestionline A

Ezel ima ljubavnicu u Srbiji?

Sinoć, negde oko 19, krenemo u obližnji, tek otvoreni supermarkert, da bacimo pogled na promocije i cene. Puno ljudi, sve kase rade, redovi se otegli... A onda odjednom, negde oko 15 minuta do 20h opšta nervoza. I to posebno među gospođama.

 Ezel :  Teško mu je odoleti
 

Dok smo stajali u redu i preslišavali se šta smo još mogli da kupimo, a šta ne, dve starije gospođe iza nas guraju se i gledaju u kom je redu manja gužva.

- Ma, nije ni trebalo da dolazimo. Sad ću zbog tebe zakasniti na Ezela, kaže jedna.


- Pa, koliko je sati?, pita, pomalo uplašeno, druga.


- Petnaest do osam, a vidiš koliki je red, nećemo stići, uzdiše prva vidno razočarana.


A red se ne pomera. Neki je zastoj na kasi. Ili nema trake ili je pao sistem. Stojimo i gledamo u kasirku koja nešto pritiska, pa opet gleda, pa zove koleginicu u pomoć.

Trajalo je to jedno pet minuta kad gospođe iza nas počeše da se deru na sav glas:


-Ma, jel može to malo brže? Tek ste otvorili radnju, a već vam ne rade kase. Ili nam recite, brate mili, ako ne radi kasa da pređemo u drugi red, horski se zaorilo radnjom, a to prihvatiše i neke ženice iz drugih redova.

Žuri se njima dvema, jer vec je cajtnot- pet do osam. Treba preći ulicu, popeti se u stan, upaliti TV. A onda kao slamka spasa, jedna utešno reče:

- Stižemo draga moja, znaš da uvek prvo puste reklame, nastaviše da cupkaju u redu.

Bilo mi ih je žao, skoro da sam ih pustila preko reda da bi stigle na Ezela. Pa, glupo je da propuste.

Iako baš ne znam ko je on, osim naravno da je glavni junak trenutne turske sage na malim ekranima.

Ne bi ni toliko znala da lepi Ezel, odnosno, Kenan Imirzalioglu, pre nekoliko dana nije javno priznao da je gej. Za mene je to bila vest ko i svaka druga, ali sam vrlo upamtila reakciju naše tetkice kad je ušla u redakciju da počisti i čula o čemu pričamo.


- Ezel p***er? Ma, ne verujem ja u to. To mu novinari smeštaju namerno. Ne može Ezel biti gej nikako. Jeste videli kako je lep?

I na tome se završi. Džaba je bilo da je uveravamo da je čovek sam istupio i to rekao. On u seriji nije gej, pa ne može biti ni u stvarnom životu. A osim toga i "lep je."

I onda shvatim koliko je ta informacija bila nebitna za sve one koji ga obožavaju.

Posebno za gospođe iz supermarketa.


To je ono zbog čega kažem da Ezel ima ljubavnicu u Srbiji. I to više njih.

To su sve one žene koje uveče žure iz marketa, sa posla, iz provoda samo da bi sa njim podelile tih sat vremena koliko serija traje. I zato gospodin Kenan Imirzalioglu nikad neće biti gej u Srbiji.

POVEZANE VESTI

Subota 06.10.2012. 10:00
Добро пише! Ezel p***er Плус што је Езел на немачком- магарац. Описали га са 2 речи !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online