Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 03.03.2013.
23:04
Smedia A

"Moje tri" idu na Evrosong!

Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović, koje su izvele pesmu “Ljubav je svuda”, pobednice su festivala “Besong”. One su dobile najviše glasova publike i tako su izborile mogućnost da predstavljaju Srbiju na pesmi “Evrovizije” koji će se održati od 14. do 18. maja u švedskom gradu Malmeu.

Sara, Nevena i Mirna će predstavljati Srbiju u Švedskoj na Evroviziji
 

Na drugom mestu našao se Dušan Svilar sa pesmom “Spas”, treća je bila Saška Janković sa numerom ”Duga u tvojim očima”. Četvrto mesto osvojila je Marija Mihajlović sa kompozicijom ”Halo”, a peta je bila grupa ”Sky’s” sa pesmom ”Magija”.

- Presrećne što smo pobedile i što je muzika na kraju trijumfovala – rekla je Nevena Božović.

Mirna Radulović je takođe bila oduševljena ishodom “Beosonga”

- Priželjkivale smo pobedu. Smatram da smo osim glasova publike “Prvog glasa”, dobili glasove i od ljudi koji nisu gledali ovo takmičenje. Nadamo se da ćemo dovesti “Evrosong” u Srbiju – rekla je mlada Subotičanka, koja je izjavila da je njen favorit bio drugoplasirani Dušan Svilar.

Treća članica grupe Sara Jovanović rekla je da je zadovoljna i da će poraditi na koreografiji.

Dušan Svilar bio je razočaran plasmanom.

- Razočaran sam. S druge strane, drago mi je što je publika prihvatila moju pesmu koja mešavina popa i etna – rekao mladi pevač, koji se okreće radu na novom muzičkom projektu, koji nije želeo da otkrivao.

Marija Mihajlović bila je ogorčena, kao i devojke iz grupe ”Sky’s”.

Inače, u RTS-ovom studiju na Košutnjaku prisustvovale su brojne zvanice, kao što su pevačica Marija Šerifović, njen kolega Oliver Mandić, direktor “Grand produkcije” Saša Popović i njegova “desna ruka” Žika Jakšić, zatim poznati tekstopisci Marina Tucaković i Saša Milošević Mare, kao mnogi drugi.

POVEZANE VESTI

Nedelja 03.03.2013. 23:58
Па нас ни једно срање неможе заобићи!!! Боже сачувај!!!
Nedelja 03.03.2013. 23:35
sto rece MALIS ,zaustavite to! sramota,bruka nevidjena.
Ponedeljak 04.03.2013. 01:40
Ovakva pesma, njeno izvođenje i kompletan scenski nastup imaju smisla samo u slučaju, ako bi u pitanju bile neke tri prostitutke po zanimanju, a koje se prezentuju svojim potencijanim mušterijama u nekom prostoru, dakle zatvorenog tipa, za probranu klijentelu, u kojem se obavlja prodaja robe ovakve vrste. Što se tiče predstavljanja "države", na ovakav način, koju ruku na srce, i nemamo, ovakva prezentacija može pokazati zainteresovanim uvoznicima iz inostranstva, da tkz. Srbija ima u obilnim količinama visokoobrazovanog, poluobrazovanog i neobrazovanog belog mesa za izvoz. U narednom periodu možemo očekivati značajan porast investicija, kao i rast BDP samo na osnovu izvoza belog mesa.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online