Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.01.2014.
03:12
mondo.rs A

X Faktor: Za Maju je šou gotov

Neko je morao da ispadne - u damskom dvoboju bile su 4U i Maja Novaković, a ćerka velikog Luisa i članica Željkove grupe oprostila se od X Faktora, pošto je sa "pesmom spasa" izgubila od Kristinine grupe.

Puno iznenađenja u drugoj "live" večeri X faktora
 


Drugo "live" veče X faktora donelo je brojna iznenađenja. Da li ste mogli da zamislite Harisa kao Bibera, Ilmu kao Bruna Marsa, Željka i Kristinu kako se slažu oko toga da "mrze" kako publika glasa, i treću osobu koja vodi šou u manje od mesec dana?


"Kroz ovaj šou vodiće vas Ana Grubin", glasila je najava najvećeg muzičkog takmičenja na svetu, čime je potvrđeno da je bivša voditeljka Velikog Brata i Operacije Trijumf novo lice šoua.


Lukijan Ivanović pevao je prvi, pesmu "Lady" Dina Dvornika, za koju je rekao da želi da je "digne iz mrtvih". Zamerili su mu što je žurio ispred pesme, naročito u refrenu.


Ženska grupa 4U predstavila je seksi, "zadimljenu" verziju "Feel" Robija Vilijamsa. Aranžman nalik Nouvelle Vague izazvao je burnije reakcije od njihovog nastupa!


Aleksandra Brković dobila je pesmu "Bez tebe" Marije Šerifović, ali nije oduševila žiri.


"Bila si emotivna, dobar ti je stajling..." - eto šta je Željko imao da kaže.


Vatrena Maja Novaković dočarala je "Girl on fire" Ališe Kiz, Kristina je pohvalila iako "nema rnb glas", Kiki pohvalio refrene ali strofe kritikovao, a Emina naredila da poradi na izgovoru engleskog.


"Princ sevdaha" Haris Ćato stavio je kačket sa nitnama, zaigrao i zapevao "All around the world" Džastina Bibera!


"Ti se ovde nisi pronašao", složili su se, za divno čudo, Kristina i Željko.


"Meni se dopalo, naročito kačket", rekao je Kiki. "Objektivna" Emina mu je rekla da je bio "fantastičan".


Tamara Milanović je, u potpuno novom izdanju, okružena plesačicama, izvela Rijaninu "What now". Ovo nikako nije bio njen najbolji nastup do sada...


"Hoću da se vrati ona Tamara koja me je rasplakala", poželela je Emina, Željko Rijanu nazvao "katastrofalnim izborom", a onda se zamalo zakačio sa Tamarom.


"Ti izgledaš kao da te je baš briga, ti si u svom svetu", a Tamara suvo rekla "OK, hvala".


"E, baš to 'OK, hvala' te kvari! Kao da si mi rekla 'dobar si ti, ali smaraš'. A publika sve to vidi", rekao joj je Joksimović.


"Fali emocija, ovo je preagresivna pesma za tebe", rekao je Kiki.


H2O, Marinela i Fifi, pevali su "Monday morning" Melani Fione, a pesmu je realno nosila ćerka "dinastije" Đogani.


"Pesma je bila dobra, šou je bio odličan, vi ste u dobroj sinergiji. Samo tako nastavite", kazao je Željko.


"Story of my life" tinejdžerske senzacije One Direction pevali su - očekivano - Doktori. Kiki im je rekao da uprkos "sitnim nesigurnostima" liče na svetske zvezde.


Ilma Karahmet izvela je "Grenade" Bruna Marsa kao da je ženska pesma u pitanju!


"Ti si ipak prava balkanska pevačica! Ovo je bilo korektno, ali navikli smo na mnogo bolje od tebe", rekla joj je Kristina.


Danijel Kajmakoski otpevao je "Čija si" Tošeta Proeskog, standardno dobro. Kiki je rekao da je ovo bio samo "korak na putu do finala".


"Jesi razmišljao da ti napiše Željko pesmu, pa da ideš na Evroviziju 'ispred Makedonija'? Ja mislim da bi to bilo fenomenalno", predložila je Emina.


U baražu su u konkurenciji za povratak bili Maid Hećimović, Miloš Bajat, Aleksandra Sekulić i Jana i Luka. Publika je jednak broj glasova dala Aleksandri i Maidu, pa nam se pevačica vratila u ovoj, a Maid će u sledećoj epizodi.

"Vratila" se pesmom Čeril Kol "Parachute", i Emina je najveću zamerku imala na kostim.


"Lepa žena mora da peva pesmu lepe žene! A kostim ti je katastrofalan".


"Ja za tebe ne bih glasao, i da se ne vraća i Maid, ja bih napustio ovo takmičenje", šokirao je Željko, a Kristina dodala - "bilo ko od njih troje je trebalo da bude ovde, umesto tebe".


"Anđeo" Borisa Režaka, u izvođenju Alekse Perovića, bio je poslednji nastup druge live večeri.


"Navikavaš se na scenu, legla ti je scena, bio si čvrst i nastavi tako", rekao je Željko. Kristini je bilo dosadno, što je uvredilo Eminu.


Publika je najviše glasova dala Doktorima, zatim Lukijanu, Tamari, Harisu, grupi H20, Aleksi, Ilmi, Danijelu, Aleksandri Sekulić i Aleksandri Brković. U pevački duel poslate su 4U i Maja.


Luisova ćerka pevala je "Umirem sto puta dnevno" Tonija Cetinskog, a 4U pesmu Kristinine sestre Aleksandre, "Nedostaješ mi". Kristina je glasala za svoje devojke, Željko za svoju, Kiki i Emina za 4U. Sve je bilo jasno - za Maju Novaković je šou gotov.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online