Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 16.04.2014.
21:27
Blic A

Jovana: Našla sam pravog muškarca

Bivša supruga crnogorskog pevača Danijela Alibabića Jovana Nikolić našla je novog dečka. Prema rečima njenih prijatelja, Nišlijka nikada nije bila srećnija.

Prebolela danijela i pronašla novu ljubav: Jovana Nikolić

- Jovana je presrećna. Kad se razvela od Danijela, okrenula je novi list. Vratila se u rodni Niš, iznajmila stan i započela zajednički život sa sestrom bliznakinjom. Najbitnije je da je našla dečka koji joj je promenio život iz temelja. Nikada nije bila zaljubljenija - ispričala je za “Blic” Jovanina bliska prijateljica.

Ona je dodala da se manekenka nedavno zaposlila u jednoj lokalnoj niškoj firmi, ali i da je dobila deo honorara od učešća u rijalitiju “Farma”. Zahvaljujući tome, ona sada finansijski ne zavisi ni od koga, a bivšeg muža nikada ne pominje.

I Danijel se zaljubio

I Danijel Alibabić nedavno je izjavio da je zaljubljen posle razvoda od Jovane. On se pohvalio fotografijama na društvenim mrežama na kojima je u društvu atraktivne devojke s kojom se provodi u podgoričkim noćnim klubovima.

- Jovana Danijela ne pominje ni u šali. Kao da nikada nije ni postojao u njenom životu. Možda je i njen novi partner zaslužan za to. Čak i kada ga neko iz našeg društva pomene, ona promeni temu. Neko bi na njenom mestu nakon svega što joj se desilo pao u depresiju, ali ne i Jovana. Divimo joj se - kaže manekenkina bliska prijateljica koja je poznaje od rođenja.

Kada su novinari pozvali Jovanu i pitali je da li su ova saznanja istinita, ona je cvrkutala dok je pričala o novom dečku.

- Tačno je da sam srećna i zaljubljena, našla sam pravog muškarca. Budući da imam loše iskustvo sa medijima, ovog puta neću da ponavljam greške i da otkrivam njegovo ime. Bojim se da ne ureknem, jer tek sam na početku nečega što je lepo i iskreno. Moj izabranik nije javna ličnost i znam da mu ne bi prijalo povlačenje po novinama. Nadam se da ćete razumeti - rekla je za “Blic” bivša supruga Danijela Alibabića.

POVEZANE VESTI

Sreda 16.04.2014. 22:19
Brzo ističe rok njenim pravim muškarcima
Sreda 16.04.2014. 21:43
Ova vjest je baš VRH....No1 !!! Da ovo večeras ne pročitah nemam pojma kako bih zaspala? Baš mi je ono milo em drago zbog ove čuvene manekenke! PS: A šta bi sa onim porno uradkom nje i Danijela i kome je pripao nakon rastave instant braka...???
Sreda 16.04.2014. 22:33
dok i tog novog ne proglasi gejom...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online