Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 21.04.2014.
14:55
kurir-info.rs A

Stanija se leči od selfija

Starleta Stanija Dobrojević otputovala je u Ameriku gde će se zadržati najmanje tri meseca jer želi da nađe dobar posao.

Odlučila da odmori od svega, nedostupna za sve osim za prordicu: Stanija
 

Posle negativne energije i loših stvari koje je doživela od ljudi koji je mrze, ugasila je telefon i nedostupna je za sve sem za porodicu.

"Želi da se odmori od svega! Pošto je napustila Srbiju i otputovala u Ameriku Stanija je rešila da napravi još neke promene u svom životu.Isključila je telefon i trenutno je nedostupna za sve, sem za svoju porodicu. U poslednje vreme je doživela mnoge ružne stvari i napade od strane osoba koje je ne vole, pa je rešila da u Americi okrene novi list. Tamo je čeka posao i želi da se vrati u normalu. Upravo zbog toga je rešila da isključi telefon na neko vreme, a primetno je i da se slabije oglašava na društvenim mrežama. Ima veliku želju da povrati pozitivnu energiju koju je izgubila dok je boravila u Srbiji i zbog svega što joj se dešavalo u poslednje vreme", otkriva izvor.

Fanove će o Stanijinim aktivnostima u Americi obaveštavati njen PR tim

"Ovo je pravi trenutak da odem iz Srbije. Pobegla sam od svakodnevnog ludila da se odmorim, uživam i napunim baterije", rekla je Stanija pred put za Kuri. Pored toga što je odlučila da život dovede u red, starleta se sklonila i od zlonamernih komentara upućenih na njen račun. A možda će u Americi pored posla naći i ljubav.

Međutim, neće nas Dobrojevićeva potpuno isključiti iz njenog života jer će nas njen PR tim redovno obaveštavati o njoj i kačiti njene slike.

Kuku, ode Stanija - da radi!

"Iako je Stanči odlučila da se povuče i maksimalno posveti svom životu u Americi jer joj tako trenutno najviše prija i odgovara, mi smo tu da vas i dalje obaveštavamo šta se dešava i obradujemo njenim fotografijama. Stanija PR Team", piše na Fejsbuk stanici.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.04.2014. 08:05
U kojem je kupleraju dobila posao?
Sreda 23.04.2014. 11:53
ne moze Noletu da prismrdi pa trazi nekog novog konja, ovamo trazi posao, a malo dalje pise da je ceka posao. Svaka cast, nasla je posao na putu do amerike, doduse njen zanat se uvek trazi, (nista od diplome) ulicni faks je svakako polozila, za ciscenje pistolja ima iskustvo, docice do para, nije bitno kome ce pruzati usluge
Ponedeljak 21.04.2014. 16:15
Stanija ima PR tim ?????
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online