Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 24.04.2014.
11:44
Telegraf A

Jarić prevario Adrijanu dva puta

Brazilska manekenka Adrijana Lima je angažovala tim advokata koji će je razvesti od srpskog košarkaša Marka Jarića, jer ju je navodno varao. Lepotica se požalila prijateljici tokom snimanja u Istanbulu, a turski mediji odmah su preneli ovu vest.

Marko Jarić je izgleda i previše gledao druge žene pa je dobio "pedalu" od Adrijane Lime

 - Jednom sam prešla preko prevare, drugi put neću - navodno je manekenka rekla prijateljici

Tokom ovih dana aktuelna je saga Jarić-Lima, a podgrejala ju je brazilska lepotica, koja traži starateljstvo nad ćerkama Valentinom i Sijenom. Alimentaciju ne želi, niti kuće u kojima trenutno žive.

Dodatne sumnje o košarkaševom neverstvu podgrejala je sama Lima, koja je juče izbrisala sa Instragrama fotografiju ispod koje su njeni prijatelji uveliko komentarisali Jarićevu preljubu. Reč je o fotografiji koju je objavila na Uskrs, a na kojoj pozira sa ćerkama Valentinom i Sijenom i prijateljima čestita praznik, nijednom ne pomenuvši supruga.

Adrijanina prijateljica, izvesna Helin, ispod ove slike napisala je da ne može da shvati kako je Jarić mogao da prevari ženu kao što je Lima.

- Marko može da ide dođavola. Kako je mogao da bude sa drugom ženom pored supruge kao što je Adrijana. On je najgluplji muškarac na svetu - napisala je Helin.

Na pitanje drugog prijatelja šta je to Marko uradio, ona je odgovorila:

- Prevario ju je dva puta. Komentari zaprepašćenih prijatelja popularnog para su se nizali, nakon čega je Lima odlučila da izbriše ovu fotografiju.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od Jarićevog brata Nikole, ali on nije želeo da govori o Markovom bračnom životu.

- Ne želim da dajem komentare tim povodom. Neću da se mešam, ni da produbljujem tu temu - rekao nam je Nikola, koji je nedavno odlučio da se posveti modi i pokrenuo je svoj modni brend.

Par je pre godnu dana oglasio prodaju zajedničkog stana na Beverli Hilsu, čija cena je bila 1,9 miliona dolara, a imaju i zajedničku kuću u Majamiju.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.04.2014. 12:01
A koliko je puta ona njega prevarila?? Ja mislim da je ona vise bila tudja nego njegova. Jaricu ozeni neku nasi Srpkinju i budi miran,a ne te brazilske ciganke.
Četvrtak 24.04.2014. 13:24
Nema...pa to ti je srbenda... Ako mez' nesto sa strane da se je*e On ovako ruzan,gde mu se oci sirine igle razdvajaju moze samo neku nasu srpkinju "dzumaru"da nadje koja vrti dupetom po splavovima pije i puse dve pakle slima... Za to i jeste on!
Četvrtak 24.04.2014. 16:09
Sta uradi glup sportista. Ima porodicu decu,zenu na koju 90% drka gledajuci njene fotografije Covek ide "s'konja na magarca" Ovaku zenu vise nikad nece naci!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online