Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 24.04.2014.
13:08
Telegraf A

Opra nazivala maćehu crnčugom i izbacila je iz kuće

Barbara Vinfri, maćeha čuvene voditeljke Opre Vinfri, posle 18 meseci dugog suđenja, dobila je nalog da se iseli iz kuće koju joj je Opra poklonila, a zbog čega će sada ostati na ulici. Barbara se udala za Oprinog oca Vernona 2000. godine. Tada im je Opra na poklon dala kuću vrednu 1.4 miliona dolara, koja se nalazi južno od Nešvila.

Nije podnosila svoju maćehu: Opra Vinfri 

- Nikada nam nije dozvoljavala da zaboravimo da smo "niža klasa" u odnosu na nju. Kada je dolazila kod nas, kritikovala je što nemamo posteljinu od vrhunskog pamuka, što nemamo veće i mekše peškire i veće šolje za kafu - kaže Barbara Vinfri


Međutim, posle 12 godina, na samu godišnjicu braka, Vernon je podneo zahtev za razvod.

- Opra je vrlo manipulativna i prevejana, tretira porodicu kao sluge i koristi svoje bogatstvo da kontroliše druge. Ona i njen dečko Stedman nisu zajedno jer se vole, već zato što znaju previše tajni jedno o drugom, a zajedno imaju i više novca – rekla je Barbara.

Ona je takođe istakla da je “prava Opra”, ta osoba koja se krije iza savršene slike koju formira o sebi, zapravo osoba nezadovoljna sobom, ali i osvetoljubiva prema onima koji joj ne povlađuju.

- Njen imidž se zasniva na tome da je fina, pažljiva, darežljiva osoba, a nije tako. Ona voli da kontroliše ljude i sa svima ima ugovor o poverenju. Ona je naterala ljude da potpišu te klauzule i sada ih vrti oko malog prsta – tvrdi Barbara.

Barbara tvrdi kako je Opra uvek bila na distanci sa njom i da ju je uvek ispitivala o svemu što se događa u njihovom životu. Takođe, retko im je dozvoljavala da prespavaju kod nje kući, već su najčešće išli u hotele. Na večerama i žurkama koje je organizovala, Opra bi ih uvek smeštala što dalje od poznatih ličnosti.

Nije pomogla kada su imali finansijske probleme

Barbara i Vernon su godinama imali frizerski salon, ali je posle toliko vremena bilo potrebno da ga renoviraju. Međutim, pošto nisu imali dovoljno novca da sve isplate, Barbara je svoju staru kuću, gde su živele njene ćerka i unuka, stavila pod hipoteku da bi dobili kredit od banke.

Međutim, kada su se razvodili, finansijski problemi su još više došli do izražaja, a Opra umesto da uskoči da im pomogne, savetovala je svog oca da smesti Barbari i da pusti banku da prisvoji frizerski salon i njenu staru kuću. Opra je potom otkupila kuću i salon od banke u pola cene i sada je iz kuće izbacila Barbarinu ćerku i unuku.

- Recite, mi, kakva osoba to radi? Iskreno, potpuno bih se tiho povukla iz tog braka, ali je izbacila moju ćerku i unuku na ulicu. Vernon i ja smo se venčali pred Bogom, kakva to osoba staje između ljudi koji su tako povezani, šta ona misli, da je Bog? – rekla je Barbara.

Barbara je svesna da njeni zahtevi deluju sebično, jer sada traži kuću od milion dolara za sebe. Ali, nije stvar u tome, nego u načinu na koji ju je Opra tretirala.

- Spavala sam pokraj njenog oca i brinula se o njemu 14 godina, a ona nikada nije smatrala da sam dovoljno vredna, pa ni da porazgovara sa mnom. Imam 66 godina, ostala sam bez novca i doma, ko će meni sad izdati kuću? Moram da izađem odavde 29. maja i ostaću na ulici. Opra možda ima pravo da uradi ovo, ali da li je to ispravno? – zaključila je Barbara.

Četvrtak 24.04.2014. 15:06
Draga Barbara imate 66 godina a još niste shvatili u kakvoj zemlji živite??? Amerika je to...!!! Kod vas je sve sračunato i veoma dobro sve proračunato, nema emocija, surovi i nehumani kapitalizam i zakon jačeg.....Jači tlači....samo što to vi još niste shvatili...............
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online