Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 23.05.2014.
19:21
Pressonline A

Poplavljeni stanovi Sandre Meljničenko?

Katastrofalne poplave u Obrenovcu nisu zaobišle ni stanove najbogatije srpkinje Sandre Meljničenko, koje je njen brat Milan Nikolić izgradio pre nekoliko godina. Kompleks sadrži 260 stanova, a da stvarnost bude gora, u neke od stanova tek je trebalo da se usele ljudi, piše "Alo".

Njen brat se nije pojavio da objasni ljudima šta će biti sa poplavljenim stanovima: Sandra Meljničenko sa mužem 

S obzirom na to da Sandrin brat ima građevinsku firmu, on je kompleks stanova izgradio u obrenovačkom naselju Save Kovačevića, koje je pod vodom još od prve vodene bujice koja je zadesila taj grad, dok su stanari evakuisani.

Bačena bomba na dom Sandre Meljničenko?


- Sve je uništeno, voda je došla do pola zgrada, a fasada je na mnogim mestima otpala. Milan nije dolazio da vidi šta se desilo jer ga je Sandrin muž Andrej prebacio u London. Mislim da su digli ruke od ovog kompleksa jer mnogima duguju novac, između ostalih i meni, koji sam platio pet stanova, koje još uvek nisam dobio, a sada su potopljeni.

I boga pitaj šta će sada biti s tim?! Niti se javljaju da vrate novac koji sam im dao za stanove, niti dolaze da vide šta je sa stanovima. Čitav kompleks je pod hipotekom, tako da mislim da ih nije ni briga - priča biznismen iz Obrenovca Vladimir Ašanin, koji tvrdi da je od Sandrinog brata pre tri godine kupio stanove u koje se nikada nije uselio, a sada je među optuženima za bacanje bombe na njihovu porodičnu kuću u Beogradu, što se dogodilo u februaru ove godine.

- U vili u Beogradu sada nema nikoga zato što je posle incidenta zajedno sa Milanom u London otputovala njegova i Sandrina majka Vanja, kao i očuh Dragan. Samo obezbeđenje čuva kuću, umesto da su nas, koji smo kupili stanove koji sada ne vrede ničemu, pustili da do tada budemo u njihovim prostorijama, koje ionako zvrje prazne - priča Vladimir, koji je sa suprugom, dvoje male dece, taštom i tastom smeštaj našao u jednom od prestoničkih podruma.

U julu 2012. godine, na kompleks Sandrinih stanova u Obrenovcu bačena su dva „Molotovljeva koktela“, ali na sreću niko nije bio povređen. Iako se šuškalo da je uzrok bio kašnjenje izgradnje, tadašnji direktor Aleksandar Kovačević odbacivao je to kao mogućnost.

- Ne znamo ko je mogao tako nešto da uradi, ali sigurni smo da će policija pronaći krivce. Istina je da se kasni nekoliko meseci sa useljenjem u stanove zbog vezivanja struje, odnosno trafoa. Za to je zadužen EDB i nadamo se da će i taj problem uskoro biti rešen, ali gradnja stanova ne kasni - rekao je on.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online