Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 17.08.2014.
17:41
opera-17.com, tracara.com A

Stanija poručila: Sve sam sama zaradila, od sebe sam napravila brend

Pevač Joca Stefanović prošle nedelje javno je postavio pitanje kako starleta Stanija Dobrojević zarađuje novac za život! Starleta otkriva način na koji zarađuje novac i kako je sebi kupila stan u Novom Sadu.

Poručile dušebrižnicima da je ostave na miru: Stanija Dobrojević
 

“2008. godine sam otišla sa kolegama sa fakulteta na Work&Travel program. Tamo mi je Harrahs kazino obezbedio da završim školu za blek džek dilera, početna plata mi je iznosila 1000$ nedeljno. Za mene studenta koji ima mamim džeparac to je bila premija, rekla sam sebi radiću i štedeti dok sebi sama ne priuštim stan! Nisam se zaustavljala dok nisam ostvarila svoj cilj. Sama sa svojim 10 prstiju stvorila sam sebi za stan u Novom Sadu, auto, sama sebi plaćala krpice, egzotična putovanja… Zadala sam domaći zadatak našim devojkama, mogu samo da se ugledaju na mene! Eto odakle mi…”, poručuje Stanija, dodajući da smeta pevačima koji pevaju za 200 evra!

“Posle sam imala nove želje i hir da postanem poznata i to sam ostvarila: postala sam najpopularnija i najplaćenija devojka na Balkanu, imala sam lepe prihode od Survajvera, Farme, reklama, spotova. Jednostavno sama sam od sebe napravila brend i unovčila to. Gostovala sam po diskotekama nakon Farme vikendom i honorar mi je iznosio 1000 evra, dok neki Grand pevači pevaju za 200 eura ili ih uopšte i ne zovu da pevaju. Oni mnogo ulažu u karijeru, mnogo novca za pesme, cd, spotove i ništa, niti ih narod voli niti novinari idu za njima i onda mene ni krivu ni dužnu osuđuju i pitaju se ko sam ja bre? Čime se bavim? Kako zarđujem? Zašto im uzimam medijski prostor? Nakon učešća u Survajveru i Farmi, stekla sam veliku podršku ljudi, kako na ulici tako i na Fejsbuku koji broji preko 200 000 fanova, dok je njih, biće i mene. I zaista je vreme da me pojedinci ostave na miru!”

POVEZANE VESTI

Nedelja 17.08.2014. 19:19
НАША СТАНА НАЦИОНАЛЕ НАМ ИЗЈАВИ"....Sama sa svojim 10 prstiju stvorila sam sebi za stan u Novom Sadu, auto, sama sebi plaćala krpice, egzotična putovanja…" (прочитати под тачком 4. шта пише) ЗАТИМ ДАЉА БЕЗОЧНА ЛАЖ..." Gostovala sam po diskotekama nakon Farme vikendom i honorar mi je iznosio 1000 evra, dok neki Grand pevači pevaju za 200 eura ili ih uopšte i ne zovu da pevaju".... ЈАГОДА НА ШЛАГ ЈЕ ОВА ОДВАЛА".... Jednostavno sama sam od sebe napravila brend i unovčila to. ...."
Nedelja 17.08.2014. 18:57
"Saveti za Work and Travel program 0. Šta ćeš ti tamo? Jesi li se smorio/la pitanjima gde bi mogao na leto ove godine? Grčka, Turska, Budva, Pero Trokadero? Zaista? A šta misliš o tome da probaš da napraviš neke pare? Jezik usavršiti nećeš, ali ćeš se osloboditi. Upoznaćeš nove ljude. Putovaćeš. Potrošićeš pare. Naučićeš da funkcionišeš u multikulturalnom okruženju. Ili nećeš. Kako god okreneš doživećeš veliko iskustvo. A na šta još treba da obratiš pažnju? Idemo dalje…
Nedelja 17.08.2014. 21:08
Ja Brendiranu robu placam, a kad nesto platim onda mogu sa tim da radim sta me volja!! Ako treba i dupe da obrisem. A za tebe bih dao 5 evra mislim da je cena veoma dobra i da ti prilici!!! Mada sa tobom dupe ne mogu da obrisem al jbg za ove pare ne moze sve covek da dobije!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online