Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 20.08.2014.
21:57
alo.rs A

Nata pomogla Ani: Odvela je na lečenje

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da pomogne koleginici Ani Nikolić da popravi zdravstveno stanje i balans organizma, zbog čega je odvela na tretman rekonekcije kojem se svojevremeno i ona podvrgla. Poučena dobrim iskustvom isceljenja uma, duše i tela pomoću svetlosne energije, Nata je ukratko prepričala Ani svoje iskustvo i odmah joj zakazala tretman.

Pevačica bila iscrpljena. pa joj ni infuzije više nisu pomagale: Ana Nikolić
 

Kako Alo! saznaje, česta putovanja potpuno su iscrpla pevačicu kojoj više ni vitamini, ni infuzije nisu pomogle da se oseća bolje o čemu se požalila Bekvalčevoj.

- Ana je u poslednje vreme osećala pad energije, umor i konstanto neraspoloženje, što je dovodila u vezu sa tim što puno radi i više ne zna u kojoj se državi budi zbog nastupa. Iako je u početku bila skeptična da se podvrgne rekonekciji, Nataša je ubedila da proba, jer to rade obučeni ljudi, pomoću energije kojom leče i osnažuju nečiji duh i telo. Žena koja joj je radila tretman prvo joj je objasnila da se sve bolesti i umor orgnizma javljaju kada se naruši balans između pozitivne i negativne energije u organizmu, što je slučaj sa Anom – priča izvor blizak Nikolićevoj.

- Ana sve vreme priča o tom iskustvu, naročito što je doktorka tokom tretmana nije ni dotakla već je sve radila pomoću energije, kako joj je objasnila, jer je ona za to vreme ležala i držala oči zatvorene. Ona i Nata su posle tretmana otišle na ručak gde su razmenjivale iskustva - dodaje naš izvor.

Žena koja je Ani radila rekonekciju savetovala ju je da mora da promeni životne navike, ishranu i da izbegava stres i lekove. Preporučila je i više fizičke aktivnosti i Ani i Nataši.

Bekvalačeva: Rekonekcija mi je dosta pomogla

Rekonekcija je Nati mnogo pomogla

Nataša ne krije da je rekonekcija jedan od načina kojima uspostavlja balans u svom telu, ali zbog Nevernih Toma nikada nije želela da detaljiše o tretmanima na koje ide.
- Iz neznanja ljudi ismevaju. Ne bih nikoga nešto preterano da edukujem, koga zanima pogledaće o čemu se radi. Meni je rekonekcija dosta pomogla i osećam se fenomenalno - nedavno je izjavila Bekvalačeva.
Kako list Alo! prenosi, ona i Nataša su otišle zajedno na tretman posle koga je Ana osetila da ima više energije i da je bolje raspoložena, što je oduševilo i odmah je zakazala još nekoliko tretmana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online