Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 01.10.2014.
17:19
alo.rs A

Kubura vara Mariju?!

Poznata fitnes instruktorka Marija Savić Srećković je videla fotografije na kojima se njen suprug Aleksandar Srećković Kubura ljubi sa Petrom Radivojević i istog trenutka joj je pozlilo, saznaje Alo. Marija se ceo dan nije javljala ni najbližim prijteljima i navodno ne želi da vidi Kuburu, sa kojim ima dva sina, Aleksu i Vanju.

Problemi u braku sa Aleksandrom Kuburom?
 

- Marija i Kubura su sve vreme živeli zajedno sa svojom decom, iako je on nju varao sa mlađom devojkom. Ona nije ni pomišljala da se ovako nešto dešava, a kada je videla fotografije, bukvalno joj je pozlilo. Ona je trenutno u šoku, ne javlja se ni najbližim prijateljima i još uvek ne zna šta je pametno da u ovom trenutku uradi. Kubura je pokušao da joj objasni o čemu se radi, ali nije želela da ga sluša, već u ovom trenutku hoće da bude sama. Nikada nije ni pomišljala da će se baš njoj desiti ovako nešto - započeo je priču izvor blizak porodici Savić Srećković i dodao da se ni poznati glumac ne javlja na svoj telefon.

Petra postavila Kuburinu sliku na Fejsbuk!

Petra Radivojević, koja je inače 18 godina mlađa od Aleksandra Srećkovića Kubure, postavila je na svoj Fejsbuk i Instagram profil fotografiju sa snimanja filma, a na kojoj je i glumac. Ona je inače, njegova koleginica i zajedno su radili na jednom filmskom ostvarenju, a Petra je pored fotografije postavila i srce, koje je, verovatno, upućeno Kuburi.

- On je telefon ostavio po strani i ne želi da se javlja na sve pozive. Svojoj devojci je takođe zabranio da bilo kome priča o njihovoj vezi jer ne želi da novinari saznaju sve detalje. Njemu je žao što se sve ovako desilo i što je Marija na ovaj način saznala za njegovu aferu. Ipak, trenutno razmišlja samo o tome kako da sredi svoj život i nastavi dalje. Nisam siguran, ali postoji velika mogućnost da oni neće nastaviti da žive zajedno - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Kako bi čuli komentare Aleksandra i Marije, pokušali su da stupe s njima u kontakt, ali se nisu javljali na telefon, dok su u Marijinom fitnes centru dobili potvrdu da joj je loše.


- Ja celo jutro pokušavam da je dobijem, ali se ne javlja na telefon. Kako sam čuo od prijatelja koji su pričali sa njom, ona je loše i baš je depresivna. Mislim, znate šta se desilo, ona je u velikom šoku - rečeno je u Marijinom fitnes centru, dok Petra Radivojević nije želela da komentariše ovu priču.

- Ja zaista nemam nikakav komentar u ovom trenutku. To je sve što mogu da vam kažem sada - bilo je što je za Alo rekla Petra.

Marija pre 20 dana pričala o braku!

Marija Savić Srećković je pre 20 dana je govorila o svom braku i odnosu sa Aleksandrom u emisiji "Premijera" na Televiziji "Pink".
- Naravno, razlikuju se ljudi, ali šta je najbitnije, pa ljubav, bez toga ništa. S druge strane je poštovanje i moramo da tolerišemo i dozvolimo da se svako ostvari na drugi način, odnosno u svom poslu, da ne sputavamo jedno drugo - rekla je Marija i dodala da su ona i Kubura preživeli krizni period.
- Mislim da su za nas bile dobra lekcija i iskustvo one krizne godine i verujem da kad prođete loš period velike borbe za egzistenciju, da je onda lako kad ima, ali je bitno da istrajemo i kada nema - izjavila je Marija.

POVEZANE VESTI

Sreda 01.10.2014. 19:34
OVO JE BRUTALNO MEŠANJE U PORODICU . KO KOME DAJE ZA PRAVO DA OVAKO BESKRUPULOZNO UGROŽAVA BRAK DVOJE LJUDI .
Sreda 01.10.2014. 23:55
НОВИНАРЧИЋИ И РАЗНОРАЗНА ПИСКАРАЛА СЕ ПОНАШАЈУ КАО НАЈГОРИ ЛЕШИНАРИ !!! ОВО ЈЕ ЗА СВАКУ ОСУДУ ПА И СУДСКО ГОЊЕЊЕ.....СВЕМУ ОВОМЕ ТРЕБА СТАТИ ЈЕДНОМ НА ПУТ....И ДА НЕКО КОНАЧНО ОДГОВАРА И СНОСИ ЗАКОНСКЕ ПОСЛЕДИЦЕ ЗА БРУТАЛНО ПОНАШАЊЕ !!! СЈЕТИТЕ СЕ КАДА СУ НЕКА СРЕДСТВА ИНФОРМИСАЊА ОБЈАВИЛИ НЕДАВНО ДА ЈЕ СНЕЖАНА ДИВАЦ ВОЗАЧ ТОГ КАНТРИМЕНА КОЈИМ ЈЕ УСМРЋЕН ОНАЈ НЕСРЕТНИ МЛАДИЋ НА БРАНКОВОМ МОСТУ....?! ЖЕНА ЈЕ ПОТРЕСЕНА МОРАЛА ДА САЗОВЕ КОНФЕРЕНЦИЈУ ЗА ШТАМПУ И ДА СЕ ЈАВНОСТИ ПРАВДА ДА ОНА НИЈЕ ТА ОСОБА.... У МЕЂУВРЕМЕНУ ЈЕ УХАПШЕН ПРАВИ УБИЦА....И ДА ЛИ ЈЕ ПИСАЦ ТЕКСТА ИЛИ УРЕДНИК ТИХ НОВИНА МОЖДА КАЖЊЕН? НИЈЕ !!! ДОКЛЕ ОВО КРИМИНАЛНО ПОНАШАЊЕ И ДА НИКО НИЗАШТА НЕ ОДГОВАРА....ДО КАДА???
Četvrtak 02.10.2014. 13:41
Kakvo djubre od portala!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online