Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 25.11.2014.
02:31
Vestionline A

Martina i Vlada uživali u Egiptu

Maneken Vladimir Vuksanović i njegova dobra drugarica i “saborac“ iz rijaliti šoua Survajver, hrvatska pop pevačica Martina Vrbos, boravili su u Egiptu. Direktnim čarterom avio prevoznika “Air Cairo“ iz Beograda, pevačica i maneken otputovali su u Hurgadu, i to na poziv Egipatskih turistickih vlasti (ETA).

Vlada i Martina odseli su u jedinom egipatskom hotelu sa šest zvezdica - Baron Palas u malom mestu Šahl Hašiš nadomak Hurgade, a posle nekoliko dana odmora, usledile su brojne avanture. Dvojac se uputio na safari po pustinji, gde su proveli nekoliko dana, a kako kažu, bilo im je i više nego uzbudljivo.

Martina dobila bračnu ponudu!

Pop pevačica dobila je i bračnu ponudu u Kairu i to od sedamdesetogišnjeg dekice koji prodaje suvenire na platou Gize.
- Mislim da je merkao i mene i Vladu , ha, ha! Deka mi je ponudio samo tri kamile i naravno da sam odbila. Nisam ni očekivala da će da me zaprosi mlađani šeik, ali ovaj čiča je ipak previše! Mislim da bi ga tokom prve bračne noći udarila kap, eventualno srce, kaže kroz smeh Martina.

- Vozili smo bagije po danu i po noći, spavali među kobrama i drugim gmizavcima, a beduini su nam priredili žurku u četiri sata ujutru, kaže Vuksanović.

Posle pustinje, usledilo je i krstarenje po Crvenom moru, poseta brojnim ostrvima, ronjenje kao i brojne druge aktivnosti.

Ipak, najviše vremena proveli su u hotelskom rizortu, ispijajući koktele pored bazena, a dan bi završavali nekom od mnogobrojnih masaža hotelskog SPA centra.

Martina i Vlada proveli su nekoliko dana i u Egipatskoj prestonici gde su u pratnji stručnih vodiča obišli brojne znamenitosti Kaira.

- Bili smo gosti ministarstva turizma pa je u Kairu upriličen i sastanak sa njima, kao i sa predstavnicima kompanije Air Cairo. Naravno, obišli smo i plato Gize, muzej, najveće tornjeve u Kairu i ostale kulturno-istorijske znamenitosti, kaže Vuksanović.

Srbi među najpoželjnijim nacijama u Egiptu

Konzul za turizam u vladi Egipta Ahmed Ismail ne krije zadovoljstvo zbog povratka turista iz Srbije u Egipat:
- Srbi su letovali kod nas i kada nam je bio najteže, zato su među najpoželjnijim nacijama kod našeg naroda. U Egiptu je sada konačno sve u redu, savršeno sigurno i mirno, a ljudi iz Srbije i regiona u velikom broju vraćaju se u naša letovališta. Atraktivne cene, odlična usluga i gostoljubivost, podrazumevaju se u Egiptu, i upravo zbog toga očekujemo još više turista iz Srbije, kaže Ismail.

Utorak 25.11.2014. 08:08
Jao kako su medeni !!!! Sad kad znam šta je radilo ovo dvoje anonimnih likova, mogu mirno da se iskenjam....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online