Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 23.01.2015.
10:12
blic.rs A

Ivanović skinut sa programa

Najgledaniji tok-šou "Veče sa Ivanovom Ivanovićem" večeras (23. januar) neće biti emitovan na TV Prva, saznaju mediji. Ivanović je na Tviteru potvrdio ovu vest.

Prva rs
Neko je tražio da ode: Ivan Ivanović

Kako piše "Blic", emisija je skinuta po direktnom nalogu vlasnika ove televizije, grčkog biznismena Tea Kirijakua. Na Prvoj nisu mogli da potvrde, ali nisu želeli ni da demantuju  saznanja da večeras neće biti Ivanovićeve emisije.

- U ovom trenutku jedino što možemo da vam kažemo jeste da ćete u ponedeljak dobiti informaciju šta će biti sa emisijom “Veče sa Ivanom Ivanovićem” - kažu za “Blic” u PR službi ove televizije.

Autor ove emisije Ivan Ivanović nije odgovarao na pozive novinara, tako da je javnost ostala uskraćena za njegov komentar o skidanju njegovog večerašnjeg šoua.

I dok TV Prva krije razloge zašto večeras neće biti poznate emisije, mediji saznaju da je vlasnik televizije skinuo “Veče sa Ivanom Ivanovićem” zato što su voditelj i njegovi gosti u prošlonedeljnoj emisiji na prilično neprijatan način ismevali predsednika Srbije Tomislava Nikolića i njegovu suprugu Dragicu.

- Izgleda da su malo preterali sa šalama na račun predsednika Srbije i njegove supruge, jer su neke čak bile i vrlo neukusne. Sasvim je moguće da je to i razlog zbog koga je večerašnja emisija skinuta sa programa - otkriva izvor blizak produkciji.

Na ovu temu, oglasio se i voditelj ovog šou-programa Ivan Ivanović:

- Emisija se neće emitovati večeras. Ne bih ništa javno komentarisao dok traju razgovori sa Prva TV. A i ne smem. Javljam sve, "tvitovao" je voditelj uz "smajli" koji plače od smeha.

Šta je možda bilo sporno u Ivanovićevoj emisiji? Nekoliko puta se sprdao sa predsednikom tokom poslednje emisije. Prvo je predsedniku montirao izjavu iz filma “Lepa sela, lepo gore”, kojom je objasnio kako Vučićevi ministri nisu njegov nivo:

- Da se vi školovani nešto pitate, otišli bi i Srbi i Srbija u ku...

Potom su “proročkom, Tarabićevskom izjavom” nazvali njegovu izjavu u kojoj brani humanitarni rad svoje supruge Dragice: “Kroz 100 godina će dva Srbina razgovarati i reći kako se zvao onaj predsednik, muž Dragice Nikolić, koja je napravila 20 porodilišta u Srbiji.“

I na kraju su “objasnili” da Nikolić daje ovakve i slične izjave jer je “neispavan” pošto mu iznad glave u Bajčetini lete avioni, pa su zbog toga morali da uvedu zabranu letova iznad predsednikove seoske kuće. Još su dodali i da će zbog toga iz donacija biti izgrađenja “vazdušna obilaznica oko Bajčetine do kraja 2015. godine“.

Bilo je dosta smeha u Ivanovićevoj emisiji:

POVEZANE VESTI

Petak 23.01.2015. 10:38
Auuu padaju voditelji i zbog Tome ? Mislio sam da samo Vučić vedri i oblači kad ono i Toma i Dragica drmaju tv urednišvom ...
Petak 23.01.2015. 15:18
A sta bi kad je spomenuo muslimanke i silovanja, ovi se malo pobunili a Ivan se ukakio i poceo svagde gde je stigao da se izvinjava
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online