Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.03.2015.
15:04
Vestionline A

Da li želite da vidite kako izgleda budućnost?

Mart će ove godine obeležiti još jedan senzacionalan događaj namenjen svim ljubiteljima elektronskog zvuka. Ono što Belgrade Banging i Jagermeister spremaju jeste jedna audio-vizuelna manifestacija koja će demonstrirati izgled budućnosti koja je pred nama. "We Are From The Future" je sledeće poglavlje u knjizi "The Book Of 2015" koje nas očekuje 20. marta u Mikser House-u. Zvezde ovog događaja biće holandski di-džejevi i producenti Sick Individuals.

Sick Individuals su zapalili svetsku scenu svojim trakama koje su radili sa nekim od najvećih svetskih zvezda kao što su Dannic, Axwell i David Guetta. Izdaju muziku za najprestižnije izdavačke kuće elektronske muzike, a to su Revealed, Size Records, Axtone, Spinnin’, Armada, Virgin, Big Beat/Atlantic, Interscope i EMI. Zabeležili su nastupe na svetskim festivalima kao što su Sensation, Mysteryland, a nastupali su čak na mainstage-u Ultra Music festivala.

Intrigantan naziv ovog događaja nosi i jedinstvenu poruku koju šalje Belgrade Banging:

“Poruka koju ovo poglavlje nosi dolazi nam daleko iz budućnosti, opisujući situaciju, stanje svesti i emociju koja nas očekuje. Mnogi od vas su spremni za to saznanje, a oni koji misle da nisu već zapravo idu ka tome. Budućnost je prelepo mesto, gde je sve u skladu sa prirodom Univerzuma.

Pitate se kako je moguće da mi prenosimo poruku iz budućnosti? Zato što je u budućnosti sve moguće, neće postojati dualitet, ljubav će razoriti strah, pozitivna emocija će prožimati postojanje svakog bića. Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova. Mi verujemo.”

U petak, 20. marta, nosioci ove poruke biće svetski poznat di-džej duo, momci koji su uzdrmali scenu elektronske dens muzike, a i dalje to čine. Sick Individuals će postaviti nove standarde ove godine. Dolaze iz Holandije, zemlje koja je poznata širom sveta po razvoju ovog muzičkog pravca, da svojim energičnim nastupom ispišu stranice ovog poglavlja na način koji prevazilazi standarde sadašnjosti.

Samo ovog vikenda, 7. i 8. marta, karte možete nabaviti po promotivnoj ceni od 800 dinara. Obezbedite svoje mesto na ovogm spektaklu jednim pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464 i preuzmite karte u Mikser House-u.

Više informacija na www.belgradebanging.com

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online