Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.04.2015.
11:09
b92.net A

Mračne tajne Plejboj vile

Kako zamišljate život u Plejboj vili Hjua Hefnera? Na pamet vam padaju samo lepe žene, šampanjac, seks i vatromet? Razmislite ponovo. Penzionisana "zečica", koja je želela da ostane anonimna, progovorila je o životu u vili o kojoj sanjaju mnogi muškarci, ali i žene. Čini se da nije sve baš tako sjajno kao što se zamišlja.

AP
Hju Hefner despotski vlada svojim porno carstvom

Policijski čas u seksi vili

Unutar vile vlada određena hijerarhija koju je uspostavio Hju Hefner lično. Od pravila koja je Hju nametnuo odstupanja nema. Posle devet uveče, "zečice" ne smeju da napuštaju vilu, ako to učine ostaće bez svog nedeljnog džeparca koji iznosi 1.000 dolara.

Ovo pravilo je vrlo važno jer "zečice" nemaju pravo da se bave bilo kakvim dodatnim poslovima. Imaju osigurane automobile, zdravstvenu zaštitu, plastičog hirurga... Za ova stroga pravila brine se osoblje vile koje pomno prati šta "zečice" rade i kako se ponašaju.

Novčane kazne za propuste

Dok je ova anonimna "zečica" radila u Plejboj klubu u Britaniji, pravila nisu bila ništa manje stroga. Sve devojke morale su da budu na poslu najmanje jedan sat ranije kako bi se našminkale, sredile frizure, nalakirale nokte... Taj sat nije im se plaćao. Nekoliko minuta pre početka smene, "mame zečice" pregledaju devojke, a u slučaju da nešto nije u redu, sve su morale ponovo da urade i to bi im se odbijalo od plate.

Ako bi neko od gostiju odučio da počasti "zečicu", samo mali deo te napojnice odlazio bi njoj. Sve napojnice saklupljale su se na jednom mestu i na kraju meseca od ukupne svote oduzimao se iznos kojim su se plaćale razne dažbine, a ostatak se delio na sve "zečice", čak i one koje nisu nikada zaradile napojnicu.

Život u zečjoj rupi

Bivša partnerka Hjua Hefnera, Holi Medison, u svojim memoarima navodi da život u vili nije samo zabava i seks kako to javnost zamišlja. Život u vili za nju nije bio ni ostvarenje sna, već noćna mora. Izgubila je samopoštovanje i identitet, često je razmišljala o samoubistvu. U knjizi je spomenula i odnose između "zečica" koje vrlo često "zabadaju nož u leđa" jedna drugoj.

"Srećna sam što napokon mogu da podelim priču o svojim iskustivima iz vile. Mislim da će priča iznenaditi ljude" rekla je Holi.

Zabranjen ulaz

Hefnerova bivša verenica Kimberli Konrad, opisuje Hjua kao zavisnika o kontroli. Njegova pravila vrlo su stroga. Lista gostiju je ekskluzivna i Hefner lično odlučuje ko će doći na zabavu. Ponekad se ulaznice mogu pronaći i na aukcijama i koštaju hiljade dolara. Čuveni deo vile je i pećina Groto, ali bivše "zečice" tvrde da je voda toliko zagađena da je vrlo moguće da ćete dobiti neku zarazu.

Vatromet koji Hju organizuje 4. jula vidi se kilometrima uokolo. Vilu vrlo rado posećuju glumci, sportisti, pevači, bogati poslovni ljudi, a Leonardo Dikaprio neko vreme je skoro stanovao u vili. Zvezdani status ne daje vam pravo da kršite pravila kuće. Nekim poznatim muškarcima, ulaz u vilu zabranjen je na nekoliko meseci, godina ili pak do kraja života.

Postoje glasine da su i neki popularni holivudski glumci imali tunele direktno od svojih kuća sa Berverli Hilsa do Plejboj vile.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online