Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 24.11.2015.
09:03
A. Ninkov - Vestionline A

Čija je Severina kurva - ustaška ili četnička?

Severina Vučković (43) je i zvanično postala srpska snajka. Ona i njen 15 godina mlađi muž Igor Kojić napravili su svadbu za pamćenje u jednom luksuznom beogradskom hotelu gde je po želji mladenaca ponovljeno građansko venčanje, a Severina je uzela prezime Kojić.

Z. K. Munja
Seve prošla golgotu zvanu: Zašto si napustila Hrvate i otišla Srbima?

Severina je stvarno imala srpsku svadbu iz snova. Na kojoj su joj mnogi zavideli. A najviše izgleda Hrvati.

Pa, kako i ne bi, kad su mediji preneli da su se na svadbi služili isključivo srpski specijaliteti, a nazdravljalo se samo srpskom šljivovicom.

Ipak, ako je za utehu Hrvatima, nije sve baš bilo srpsko. Naime, par se venčao uz zvuke muzike iz filma "Petrijin venac", a prvi ples su otplesali dok im je pevao poznati hrvatski pevač Petar Grašo.

printscreen

Njena velika srpska svadba

"Srpska" u kombinaciji sa "hrvatska" odmah znači reakciju - i to ne bilo koga, nego onih koji još uvek žive na relacijama ustaško-četničko.

Kako je jadna Seve izgovorila "da" mladom Kojiću, javilo se na hiljade uvređenih Hrvata koji su odmah zapenili: kako to da im najlepšu pevačicu "drnda" jedan Srbin, a ne oni, "čistokrvne ustaše"? Udarila im je Seve na ponos - oni godinama čistili “lijepu njihovu” od Srba, a ona ni pet ni šest - zabila im štiklu među noge, pa pravac Srbija.

printscreen

Četnička drolja

U nekim krajevima Hrvatske, izgleda, još vlada uverenje da Hrvatice koje, kad jednom okaljaju čast stigmom "srpske priležnice", više ni na kolenima ne mogu natrag u toplinu "domoljubnog naručja". Valjda se zato na društvenim mrežama i po portalima koji su preneli radosnu vest o udaji za Srbina pojavio i ultimativni komentar koji poručuje Severini da je "četnička drolja" i da se više ne vraća u "lipu njihovu".

printscreen

Ustaška kurva

I da tu nije kraj Severininog razapinjanja na krst kao sramne "razvratnice", svoj glas podigoše i "četnici", komentatori koji je čas kuju u zvezde: kao dobro je izabrala Srbe, jer im je ponos veći od hrvatskog, a čas sa njom brišu pod - izjavama da je jadnog malog Kojića zavela, valjda baš po nalogu ustaša, kako bi mu iscedila zadnji dinar i ostavila na prosjačkom štapu.

printscreen

Ali - i Hrvati imaju svoju "snahu"

U kovitlacu srpske svadbe i izneverenih Hrvata, pojavi se vest i da se glumica Sofija Vergara venčala za kolegu Džoija Manđanela, koji je "hrvatske gore list" (a, inače, ni ne zna gde je Hrvatska).

Ujediniše se Hrvati u jednom: eto - ti Seve budi srpska snajka ako hoćeš, a mi smo umesto tebe dobili Sofiju, pa odoše toliko daleko da se stanovnci sa ostrva Murtera, sa kojeg je navodno hrvatski zet, već pomno pripremaju za posetu mladenaca (iako to niko drugi na svetu ne spominje).

printscreen

Da li je nerešeno: Srbija - Hrvatska 1:1

I kad rezimiraš Vučković - Kojić golgotu, shvatiš da ništa, ama baš ništa što se dešava na ovim prostorima, a u sebi ima srpsko-hrvatsku kombinaciju, ne može da prođe bez ustaša i četnika koji uvek tu negde čuče i čekaju da napadnu. Pa makar to bilo samo u komentarima, na portalima.

I nije bitno čija je Severina kurva na kraju. Da li su ustaše besne što ih je ostavila, i da li su četnici srećni što im je došla na noge? Danas je Severina, sutra to može da bude bilo ko. Samo dokle?

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online