Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 06.02.2016.
21:30
D. Dušanić - Vesti A

Ana Bebić: Lepota dolazi iz duše

Pevačica iz Metkovića, 29-godišnja Ana Bebić, koju je javnost prvo upoznala kao takmičarku jednog rijaliti TV programa, a zatim i kao pevačicu i te kako vodi računa o svom izgledu, ali kaže da bi volela da ima naviku da češće ide na masaže.

instagram.com
Ana Bebić: Za lepotu koristim i bakine recepte

- Negovana koža bi trebalo da je imperativ svake žene jer je to odraz lične higijene. Umivam se sapunom i mlakom vodom, ujutro i uveče, a kožu negujem prirodnim pilinzima i zato je bez oštećenja oslobađam nečistoće. Volela bih da imam više vremena i naviku da redovno idem na masaže - kaže Ana, koja posebnu pažnju posvećuje svojim noktima.

Negovane ruke - lakirani nokti

- Imam čvrste nokte i nemam potrebu za nadogradnjom i gelovima, a volim da na ženi vidim lepe i negovane nokte. Kod manikira idem samo kad imam neke važnije događaje, inače sam sama svoj majstor.

Tokom leta svaki drugi dan imam drugu boju noktiju - kaže Bebićeva, ali zato jadikuje jer ima izuzetno osetljivu kožu lica.

- Lice mi je veoma osetljivo i zato uglavnom koristim dečje kreme, koje su blage, a dobro hidriraju kožu. Volim i dekorativnu kozmetiku jer svaka dama lepše izgleda sa bar malo maskare i rumenila. U dnevnim varijantama se ne šminkam mnogo i pobornik sam prirodnog izgleda. Pobornik sam teorije da lepota dolazi iznutra i da se prvo neguje duh, pa tek onda telo. Mada sam svesna sam da lep izgled na pragu četvrte decenije života, zahteva više truda - kaže pevačica i dodaje da je kao klinka bila sklona čestim promenama frizura.

Bakini recepti

- S obzirom na to da sam dete iz malog grada, naše bake su za sve probleme s kožom i organizmom uopšte posezale u prirodu. Tako sam naučila da na ispucale usne stavljam med, ali i da pravim piling za telo od palente, maslinovog ulja i mleka - otkriva pevačica.

Eksperimentisala sam s kosom

- Probala sam sve boje i dužine kose, od brinete, plavuše, preko ambre senčenja do pepeljaste boje, a nosila sam dugu i kratku kosu, čak sam se šišala i na keca. Volim da eksperimentišem s kosom jer brzo raste. Kako moj posao zahteva stalno feniranje, onda moram da je negujem raznim pakovanjima, kako bih joj vratila jačinu i smanjila oštećenja - kaže za "Vesti" pevačica, ali dodaje da ipak njen frizer najbolje zna šta prija njenoj kosi.

Sportski tip

- Trenirala sam deset godina rukomet, posle bila rukometni sudija, a za suđenje utakmice treće ženske lige stigla je i jedna od prvih zarada. Volim skijanje na snegu i na vodi. Morsko sam dete i vodu ništa ne može da mi zameni, ali već nekoliko godina sam zaljubljenik u sneg, zimu i planine. Posle jednog opasnijeg pada na skijanju, nisam odustala od ovog sporta, samo sam postala pažljivija. Pre nego što odem na planinu i skijanje, mesec dana se pripremam u teretani da bih ojačala mišiće - kaže naša sagovornica uz objašnjenje da je i te kako važna dobra priprema za sneg.

instagram.com

Ljubav prema modi nasledila od mame

- Moja majka Tomislava je kao mlada imala autentičan stil odevanja, pa smo sestra Zrinka i ja od nje nasledile ljubav prema modi. Volim da koketiram s promenom imidža, a danas mislim da je seksepil odraz zrelosti. Dobro se osećam u svojoj koži, pa to pokazujem odećom. Ranije se nisam osećal dobro u izazovnoj garderobi, dok se sada provokativnije odevam i osećam se super. Dokaz da se rad na sebi isplati jer se čovek usavršava i menja, što donosi osećaj zadovoljstva koji se vidi na licu - smatra Bebićeva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online