Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 09.02.2016.
08:31
E. V. A

Mediji opet mire Marka i Adrijanu

Interesovanje domaćih, ali i svetskih medija za Marka Jarića (37) i Adrijanu Limu (34) ne prestaje. Još od prvog dana kada je stasiti srpski košarkaš obelodanio da je uspeo da osvoji atraktivnu Brazilku, jednu od najlepših žena na svetu i anđela Viktorije sikret, mediji budno prate svaki njihov korak. Poslednjih dana, po ko zna koji put, u srpskim medijima se opet spekuliše o njihovom mogućem pomirenju.

Reuters
U centru pažnje: Adrijana Lima i Marko Jarić u vreme ljubavi

Razlog za to je fotografija Jarića iz San Franciska koju je okačio na društvene mreže, a koju je njegova bivša supruga prokomentarisala rečima: "Zgodan!" Ubrzo je otkriveno da je i ona, ako je suditi po slikama, u isto vreme bila u San Francisku, što je bilo dovoljno da se podgreju tračevi o njihovom mogućem pomirenju.

Međutim, ni Marko ni Adrijana o tome ne govore, iako su oboje gotovo u isto vreme pre nekoliko meseci okončali romanse - on sa izvesnom Dušicom Savić, a ona sa MMA borcem Džoom, koga je upoznala u teretani i s kojim se zabavljala nekoliko meseci.

Marko Jarić i Adrijana Lima dugo su bili jedan od najvrelijih svetskih džet-set parova. Paparaci su ih pratili na svakom koraku, javno se debatovalo kako je zgodni Srbin uspeo da osvoji lepu Brazilku, koju pored sebe nisu uspeli da zadrže ni mnogo veći zavodnici od Jarića. Par se upoznao na jednoj humanitarnoj zabavi u Los Anđelesu 2007. godine, a počeli su da se zabavljaju godinu dana kasnije kada je ona okončala prethodnu vezu.

Posle devet meseci zabavljanja Marko je zaprosio Adrijanu, usledilo je intimno venčanje za Dan zaljubljenih 2009. godine, a potom i rođenje dve devojčice, Valentine i Sijene. Krajem maja 2009. godine tokom kratkog i jedinog boravka Adrijane u Srbiji, saopšteno je da je ona zatražila srpski pasoš, a tadašnji ministar unutrašnjih poslova i zamenik premijera Ivica Dačić lično je obećao lepoj Brazilki da će se potruditi da ona u najkraćem roku dobije srpsku putnu ispravu.

Međutim, procedura se zakomplikovala, pa srpski pasoš nikada nije stigao na adresu poznate manekenke. Posle nekoliko godina naizgled idiličnog braka usledili su problemi, pa su Marko i Adrijana sredinom 2014. godine saopštili da se razvode posle pet godina braka. Mediji su mesecima spekulisali o razlozima kraha njihovog braka, a kao mogući krivac najčešće se navodio Marko koji je, navodno, prevario lepu Brazilku, mada je malo ko u to verovao.

Ni Marko ni Adrijana o razvodu nikada javno nisu govorili, trudeći se da ostanu u prijateljskim odnosima zbog svojih ćerkica. Uprkos njihovom razvodu već gotovo dve godine mediji ih stalno mire, spekulišu i pokušavaju da ponovo spoje bivšeg srpskog košarkaša i brazilsku lepoticu, pa se svaki njihov makar i potpuno benigni komentar na društvenim mrežama tumači kao znak njihovog pomirenja. Pravu istinu znaju samo njih dvoje, ali mudro ćute.

Marko na Tviteru

Marko Jarić je jedan od najuspešnijih srpskih košarkaša koji je godinama igrao u NBA ligi. Vrlo je aktivan na društvenim mrežama, posebno na Tviteru gde kači fotografije iz svog privatnog života i često komentariše događaje kako u svetu, tako i u Srbiji. Ipak, najčešće se pohvali slikama svojim lepih ćerkica Valentine i Sijene, zbog kojih je ostao da živi u Majamiju. Povremeno dođe i u Beograd da obiđe roditelje, rodbinu i prijatelje, ali se ne zadržava duže od nekoliko dana.




 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online