Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.05.2016.
05:12
S. M. Tomić - Vesti A

Đoša o aferi kokain: Nisam diler, žena mi radi u miliciji

Otkad je glumac Bogoljub Mitić Đoša osvanuo u tabloidima kako je uhapšen sa 50 grama kokaina u džepu, svakog dana izađe neka nova priča sa senzacionalističkim detaljima o dilovanju droge, jatacima, narko estradi i slično. Đoša za "Vesti" kaže da je zgranut iako zbog posla ima stalno muke sa tabloidima, ovako nešto nije nikad doživeo.

Z. K. MUnja
Muku muči sa tabloidima: Bogoljub Mitić Đoša

Kako ste izašli na kraj sa poslednjim skandalom?

- Evo me pijem kafu s društvom i pokušavamo da razmrsimo koji je tabloid prvi započeo. Zvao sam advokata i sastavljamo tužbu i neće se ovako završiti, cela familija mi je van sebe. Ej, pa žena mi radi u miliciji, gde ja da budem diler?!

Bebi Dol jedva poznajem

Tabloidi su optužili i pop pevačicu Bebi Dol da je s vama sarađivala "na poslovima droge"...
- Ma i ženu su bezvezno optužili. Ja sam je prvi put u životu video pre 15 godina na nekom festivalu u Zrenjeninu. Posle toga sam je sreo još jednom u emisiji kod Lee Kiš i to je sve što znam o njoj.

Kako ste reagovali kad ste pročitali "vest"?

- Prvo mi je bilo smešno, ali posle nije. Majka mi je u bolnici, zamalo što nije umrla kad je pročitala. Brat me zove: "Bato, šta je bre ovo". Mlađa ćerka treba da maturira, starija stažira na VMA, a tamo ne možeš da radiš dok te ne provere. Zar bi ona radila u vojnoj ustanovi, žena radi u upravi MUP-a, a ja sam sumnjiv? Familiju su mi sludeli načisto. Ma tražiću 10 miliona odštete.

Koji je list prvi počeo?

- Ma nemam pojma, evo raspravljamo ko je prvi, nego sad su nešto prestali, a meni baš gušt da pišu i dalje da ih oderem i postanem milioner. Ma ovi iz tabloida me nisu ni zvali, ni tad, ni sad. Pre sedam-osam godina su izmislili kako sam u intervjuu rekao: "Crnogorci, marš iz Srbije", ali sam tad makar razgovarao sa njima pa su oni dodavali šta im treba.

Je l' imate vi neke neprijatelje?

- Kažu mi prijatelji da neko hoće da skrene pažnju sa neke krupne političke stvari, pa udarili na mene i kokain. A ja sam opozicija s Ljiljom Blagojević, nisam ni politički važan.

Da li ste neki put bili na udaru politike?

- Uh, poslednji put sam pre 15 godina bio kod Minimaksa i ispričao vic o dve prostitutke. "Loše nam ide pos'o", kaže jedna prostitutka.  "Ajde da se učlanimo u JUL", predloži druga. "Ma mene sramota i što ovo radim", reče prva. I tako se osu medijska paljba po meni, golgotu sam prošao, tri meseca sam se krio od vlasti. Bata Živojinović me tešio: "Mene su rušili mnogo puta, ali ja sam imao Tita, mogli su samo da mi sviraju, a ti imaš narod koji te voli".

Ali sad imate šansu da postanete milioner...

- Šteta što nisam glumac u Americi, tamo se za ovakve stvari mlate pare. Ovde ne mogu na sudu da uzmem više od pet miliona dinara, a to je malo za ovoliku bruku. Ove majčine suze mora neko da plati! A ako ih ne osude, e onda ću ja da počnem da pišem...
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online