Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 28.11.2016.
09:00
alo.rs A

Soraju priveli na trežnjenje: "Naduvala" 3,5 promila!

Starleta Soraja Vučelić proslavila je 30. rođendan, a parti koji je organizovala u jednom prestoničkom klubu završio se u policijskoj stanici.

A. Čukić
Manje vina, manje vina: Soraja Vučelić

Posle noćnog provoda, koji je potrajao do ranih jutarnjih sati, Vučelićevu je privela policija, pošto je vozila u alkoholisanom stanju, a u krvi je imala 3,5 promila alkohola.

Kako saznajemo, patrola je Sorajin luksuzni BMW zaustavila u ulici Vojislava Ilića i istog trenutka su joj dali alko-test. Kada su videli rezulatat, nisu časili časa, već su je istog trenutka priveli da se trezni u ćeliji.

- Rođendansko slavlje bilo je fenomenalno, ali je sve palo u vodu onog trenutka kada je Soraja završila u policijskoj stanici. Na slavlju koje je oragnizovala u jednom klubu pojavili su se svi njeni prijatelji. Pre nego što je došla u klub, ona je sa prijateljicama bila na večeri, a potom su se zajedno zaputili u klub. Vidno raspoložena i u kratkoj haljini, ona je đuskala čitavu noć, dok je ujedno ispijala šampanjac, koji joj je nešto kasnije došao glave. Torta je bila u obliku najnovijeg modela "ferarija", sa kojeg je na sve strane izbijao vatromet - otkriva Sorajina prijateljica koja je sa njom slavila ulazak u četvrtu deceniju života.

- Popili smo dosta te večeri i nismo razmišljali da se vratimo taksijem kući, već smo sele u auto, koji je ona vozila. Na pola puta do stana zaustavila nas je policija radi rutinske kontorle i Soraja je u tom trenutku imala nešto više od tri promila alkohola u krvi. Odmah ju je policajac zamolio da pređe na drugo sedište i rekao da će je on odvesti do policijske stanice, gde će morati da provede nekoliko sati kako bi se otreznila. Ona se u prvom trentuku bunila, ali je nakon ubeđivanja sa policajcem odlučila da popusti. Tamo je bila skoro pet sati, a pored toga je dobila i kaznu zbog vožnje u alkoholisanom stanju - dodaje prijateljica.

A evo šta je Soraja rekla:

- Bila je to jedna od najlepših žurki u mom život. Za svaku situaciju u životu postoji prvi put, pa tako i za ovu u policiji. Nisam znala koliko sam imala promila, ali sam imala u vidu da mogu da vozim bez problema, što sam do poslednjeg trenutka dok me nisu priveli radila. Ovo mi je pouka za sledeći put, da treba da pazim kako i šta radim - rekla je Vučelićeva za list "Alo".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online