Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 22.01.2017.
09:31
alo.rs, Vestionline A

Nepristojna ponuda: Kinez nudi Milici 200.000 dolara da joj uzme "nevinost"

Život pevačice Milice Pavlović dobio je potpuno nov tok nakon što je fotografija njenih grudi dospela u svetske medije. Oni ne samo da se bave pevačicinom karijerom već se interesuju i za njen privatni život, pa su tako preneli nedavna pisanja medija kako je seksi zvezda, navodno, nevina. To je jednom Kinezu dalo ideju da joj ponudi 200.000 dolara da sa njim "skine mrak".

youtube.com/Milica Pavlovic
Milica Pavlović je svojim izgledom zavela Kinu

Alo je došao u posed poruke koju je izvesni Zang poslao našoj pevačici.

Uz pregršt pohvala za njen rad i izgled, on joj je ponudio pozamašnu sumu novca samo da provede noć sa njim.

- Ćao, Milice. Čuo sam za tebe pošto se o tebi piše ovde u Kini. Piše se mnogo o tvojoj karijeri, ali ja sam oduševljen koliko si ti seksi. Ono što me posebno zainteresovalo jeste činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost. Pronašao sam te ovde na Instagramu i zaista mi se dopadaju tvoje fotografije, toliko si lepa i seksi. Fenomenalna si. Dolazim iz veoma imućne porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvredim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovde i shvatićeš da sam ozbiljan. Čekaću tvoj odgovor. Puno pozdrava ti šaljem iz Šangaja - stoji u ponudi uz potpis bogatog Kineza.

Naravno, Milica nije ostala ravnodušna na ovu poruku, već se slatko namsejala i poručila da je takve poruke zabavljaju.

- Poslednjih dana su mi profili na društvenim mrežama zatrpani porukama sa svih strana i ja to ne stižem da pogledam, ali mi je moj tim pokazao tu poruku. Šta da kažem, dobro sam se nasmejala i verujem da je reč o tome da se neko dobro našalio. Ljudi na društvenim mrežama imaju slobodu da napišu i kažu šta god da požele i često to prevazilazi granice normale i pristojnosti, ja sam naučila da takve stvari potpuno ignorišem za sve ove godine na javnoj sceni - kaže Milica.

Na pitanje novinara da li je ipak pogledala profil bogatog Kineza i da li mu je odgovorila, Milica je bila kategorična.

- Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak i da uopšte odgovorim na takve poruke - kaže seksi senjorita, koja je nedavno izdala novi album "Boginja".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online