Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 25.02.2017.
11:36
Vestionline A

Marija Šerifović: Ma kakve devojke, dokle više sa tim ženama?

Pop pevačica Marija Šerifović ne voli da u javnosti govori o svom ljubavnom životu, a na pitanja te vrste odgovara vrlo burno, što se dogodilo i nedavno kada smo je sreli na snimanju emisije "Zvezde Granda".

N. Đurović
Bez dlake na jeziku: Marija Šerifović

Kako se poslednjih dana pojavila informacija da je u vezi sa nepoznatom ženskom osobom, pitali smo je da li je to istina.

- Ma kakve devojke! Ne je*em više nikoga! Ne je*em živu silu. Dokle više sa tim ženama?! - iznervirala se Marija kada smo pokušali da saznamo da li joj se promenio emotivni status.

Ovakva nagađanja zapravo je započela ona kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj u svojoj ruci drži žensku ruku, a sve to uz emotivnu poruku.

S druge strane, Šerifovićeva u poslednje vreme često se uživo uključuje na društvenu mrežu Instagram, gde razgovara sa svojim fanovima i odgovara na njihova pitanja. Nakon što ju jedan od virtuelnih prijatelja pitao da li se druži sa osobama homoseksualne orijentacije, ona je na to rekla:

- Aman, ljudi, ovo je 21. vek. Nikoga ne treba da zanima ko koju rupu koristi u krevetu - odbrusila je tada Marija, pa smo je zamolili da nam objasni ovu izjavu.

- Pravo da vam kažem, ne znam ni šta sam rekla. Sreća, pa ti snimci više ne postoje. Ti lajvovi su interesantan način da ubiješ dosadu i da proćaskam sa ljudima koji vole ono što ja radim - rekla nam je pevačica i diplomatski izbegla pitanje.

Mariju je publika zavolela i kroz šou "Zvezde Granda”, gde žirira već drugu sezonu zaredom i važi za najiskrenijeg člana žirija.

- Svako ko stane na binu i otpeva pesmu lepo i tačno može da me oduševi, a to je jedino što mene zanima u ovoj emisiji. Sa druge strane, ne volim kada vidim takmičare koji su nadobudni. Lepo je biti siguran u sebe, ali ne volim te nadobudne. Budi normalan, budi OK, došao si tu da se takmičiš, pokaži šta znaš. Pevaj, ako znaš, ako ne znaš, idi kući i molim lepo - poručuje Marija i priznaje da je uzbuđena zbog prvog koncerta u Novom Sadu, koji će održati 10. marta u "Spensu".

- Prvi put u svojoj karijeri pevam u Novom Sadu. Ne znam kako i ne znam zašto se do sada nije desio moj koncert u tom gradu, ali se baš radujem - kaže ona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online