Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.04.2017.
22:54
alo.rs, Vestionline A

"Bila sam živi leš, izvadila sam silikone i više nikad!"

Starleta i bivša učesnica rijalitija "Farma" Tamara Đurić otvoreno je progovorila o komplikacijama koje je imala nakon ugradnje silikona, koje su ozbiljno ugrozile njen život.

instagram.com/tamarasstar89
Tamara Đurić poručila svim devojkama da cene svoju prirodnu lepotu

U želji da postane savršena, i to ne drugima, već sebi, podvrgla se svim mogućim trendovima i nekim estetskim zahvatima, ne sluteći kakav će biti ishod ovih operacija.

Atraktivna crnka, koja je svojim izgledom izazivala muške poglede, bila je na granici života i smrti zbog ideala lepote.

Tamara za "Alo!" otkriva šta je sve prošla nakon intervencija koje je imala i kako podnosi bolničke dane nakon što joj se izlio silikon u zadnjici i ugrozio joj život.

- Bila sam na privatnoj klinici, gde sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušavali su to da saniraju, ali neuspešno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gde me je primio načelnik po hitnom postupku, tada su poslali vozilo po mene i primili me u bolnicu - otkriva Tamara.

Ona priznaje da bi volela da vrati vreme unazad i da više vremena posveti odlasku u teretanu nego odlascima kod estetskog hirurga.

- Bila sam u katastrofalnom stanju. Ostala sam bukvalno bez vena i nisam imala apetit. Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalano, kako sam tada izgledala. Tada sam bila kao živ leš. Izgubila sam dosta krvi, imala drhtavice, koje me i danas drže. Pokušavam da jedem koliko mogu, ali uglavnom sve unosim kroz venu. Lekari misle da moram još da budem u postelji jer smatraju da se nisam dovoljno oporavila - kaže Tamara.

Ona ima samo jedan savet za devojke:

- Nikada nisam bila od onih koje kukaju i žale se, ali sada osećam potrebu da kažem sve zbog devojaka koje ne razmišljaju previše o posledicama, kao što ni ja nisam razmišljala. Poručila bih im da cene ono što imaju i ono što im je bog dao. Zaboravite popunjavanje lica, zadnjice i jagodice. Učite se na mom primeru da te stvari nisu dobre. Ja sam danas besna na sebe što o svemu nisam dobro razmišljala. Izvadila sam silikone iz usana i zadnjice. Najverovatnije ću izvaditi i iz grudi i nikada više neću leći na sto estetskog hirurga - iskrena je Tamara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online