Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.06.2017.
21:16
D. Petrović - Vesti A

Naša Nina kao Melanija

Srpska manekenka i glumica Nina Seničar (31) glumi Melaniju Tramp u skeču šou programa Džimija Kimela. Poznati američki voditelj i komičar, koji je ove godine vodio ceremoniju dodele Oskara, ponudio je Nini ulogu prve dame koju je ona oberučke prihvatila. Kako je rekla, u prvom trenutku nije mogla da veruje šta joj se nudi, a nakon prihvatanja uloge bacila se na posao.

EPA/Paul Buck
Oduševljena: Nina Seničar

Detaljno je prostudirala i "preslikala" autfit i stav prve dame Amerike, a Nina "igra" Melaniju na dan selidbe u Belu kuću. Fanovi srpske manekenke oduševljeni su skečom, a pozitivni komentari stižu i od obožavalaca Melanije Tramp. Skeč je postao hit na društvenim mrežama, mada mnogi kažu da se Melanija i Tramp sigurno neće smejati.

Već na prvi pogled je jasno da srpska manekenka i prva dama Amerike imaju dosta sličnosti. Osim što fizički liče jedna na drugu, obe su rodom sa prostora bivše Jugoslavije - Nina iz Novog Sada, a Melanija iz Slovenije. Obe su karijeru započele kao manekenke, Melanija se bogato udala, a Nina je pistu zamenila glumom.

Televizijska publika u Srbiji Ninu je zavolela kao voditeljku kviza "Ja volim Srbiju". Odlično se snašla u kvizu i opravdala poverenje koje joj je ukazao RTS.

- Mnogo mi je bitnije da budem simpatična i opuštena, pre svega spontana pred TV kamerama, nego najlepša. Cilj mi je da se ljudi opuste i da nekako povratimo ponos ove zemlje koji smo tokom godina, zbog svega što nam se dešavalo, izgubili. Toliko nam se stvari desilo da smo malo potonuli. Mislim da je vreme da se fokusiramo na lepe stvari naše zemlje i u kvizu to promovišemo. Ponosna sam što sam Srpkinja - rekla je jednom prilikom Nina. Na žalost, kviz je vodila samo jednu sezonu, jer je zbog brojnih obaveza morala da se vrati u Los Anđeles, gde živi.

Glumica sa diplomom ekonomiste

Nina Seničar rođena je 11. novembara. 1985. u Novom Sadu. Kao dete bavila se skokom udalj i jahanjem, a 2001. godine je učestvovala na izboru za Mis Jugoslavije. Dve godine kasnije preselila se u Italiju, gde je započela uspešnu manekensku karijeru.

Bila je zaštitno lice kompanije Bugati, učestvovala je u rijalitiju Ostrvo poznatih, koji se snimao u Nikaragvi, a prikazivao se na italijanskoj televiziji RAI. Bila je zaštitno lice fudbalskog kluba Udineze. Da nije samo još jedna lepotica u nizu, Nina je dokazala kadaje diplomirala ekonomiju na Univerzitetu Bokoni u Milanu. U želji da postane glumica, 2011. godine se preselila u Ameriku i u Njujorku je pohađala školu glume u koju su svojevremeno išli i Nikol Kidmen i Tom Kruz.

Njen privatni život je još zanimljiviji. Bila je u romansi sa pevačem Erosom Ramacotijem, koji je zbog nje 2006. održao koncert u Novom Sadu. Tajno se viđala sa fudbalerom Markom Borijelom, italijanskim glumcem Alesandrom Pesom i njegovim britanskim kolegom Dominikom Adamsom. Ali, pravu ljubav je našla u Americi i od 2015. godine je u vezi sa tamnoputim Džejom Elisom, zvezdom serije "The Game".

Ko je Džimi Kimel?

Džimi Kimel je voditelj jednog od najpopularnijih tok šou programa u Americi - "Džimi Kimel lajv". Bio je domaćin ovogodišnje ceremonije dodele Oskara, a već je najavljeno da će se u ovoj ulozi naći i iduće godine uz kolege Majkla de Luka i Dženifer Tod.
- Majkl i Dženifer su napravili zapanjujući šou, a Džimi je dokazao, od uvodnog monologa do finala da je jedan od najboljih voditelja Oskara ikada - rekao je predsednik Akademije Šeril Bun Ajzak.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online