Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.07.2017.
21:36
S. Đurić - Vesti A

Kako poznati provode vrelo leto: Selfiji od Dubaija do Monte Karla

I ovog leta srpska estrada se mahom sjatila na crnogorsko primorje. Malo rade, više se odmaraju, a leto je i prilika da se pevačice dodatno razgolite, pa je Instagram već danima preplavljen njihovim fotografijama u kupaćim kostimima.

pixabay.com
Srpska estrada je mahom na Crnogorskom primorju

Kao da su pućenje i selfiji sa plaže postali obavezni. Jelena Karleuša ovog leta ne miruje. Sa ćerkama i suprugom bila je u Dubaiju, Turskoj, a sada se rashlađuje na bazenu. Svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama, ali je primetno da ih sve manje obrađuje u fotošopu.

Voditeljka i manekenka Nina Seničar i njen izabranik Džej Elis doputovali su iz Amerike u Evropu. Krstare jahtom i obilaze italijanska ostrva, a Nina na palubi uživa na suncu, ali i vežba. Aleksandra Prijović je na odmoru u Monte Karlu sa dečkom Filipom Živojinovićem. Odabir destinacije nije slučajan, jer Živojinovići u ovom gradu imaju stan. Ona se na Instagramu hvali kako sa dečkom uživa u luksuznim restoranima, šetnji, šopingu... Posle Monte Karla čeka ih put u Ameriku, a tezge, za sada, mogu da sačekaju.

Halid Bešlić leto će provesti radno, ali će pronaći vremena i da ode na more i planinu.
- Nema nekog specijalnog planiranja. Malo na Jadransko more, možda u Neum ili na Pelješac, a malo i na selo na Vrbanju. Najbolje se odmorim kad krenem a ni sam ne znam kuda ću, pa pustim mozak na pašu. Eh, to je najbolji duševni odmor - rekao je Bešlić.

Instagram/marija_bulat

Marko se posvetio porodici

Marko Bulat, koji je pre nekoliko meseci prvi put postao otac, rešio je da se ovo leto potpuno posveti porodici. Sa suprugom i ćerkicom Doroteom odmara se u Turskom letovalištu Antalija, a društvo im pravi i Sofija, ćerka njegove žene iz prvog braka. Ana Kokić, koja inače retko viđa muža koji vaterpolo igra u inostranstvu, rešila je sve to da nadoknadi. Bez dece njih dvoje su otputovali u Istambul gde obilaze znamenitosti. Vrućina im uopšte ne smeta, a grad nudi obilje zabave, što im je interesantnije od izležavanja na nekoj od plaža.

Brazilska lepotica i bivša srpska snajka Adrijana Lima uživa sa ćerkama Valentinom i Sijenom, ali i bivšim suprugom Markom Jarićem u Crnoj Gori. Njen boravak mediji budno prate, brazilska lepotica obilazi znamenitosti i crkve, ali se i druži sa bivšom svekrvom. Nataša Bekvalac ovog leta više je u inostranstvu, nego u Srbiji. Prvo se odmarala na Ibici sa dečkom Lukom Lazukićem, pa su zajedno motorom otputovali u Grčku. Bili su na venčanju prijatelja, ali planiraju da na motoru obiđu poznata letovališta u ovoj zemlji.

web.facebook.com/pg/jkdiva/photos/?ref=page_internal

I bazen, i more

Seka Aleksić smatra da je najlepše kod kuće. Kako u dvorištu svoje vile u Staroj Pazovi ima bazen, eto načina da se rashladi u vrelim letnjim danima. Ne odvaja se od sina Jakova, ali stiže i da se slika u kupaćim kostimima, a fotografije svakodnevno kači na Instagram. A kad joj bazen dosadi "skokne" sa sinom i suprugom Veljkom do Soluna kako bih njihov sinčić uživao i u morskoj klimi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online