Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.09.2017.
08:11
S. Đurić - Vesti A

Uzmi pare, i beži iz Srbije

Naomi Kembel, jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, došla je u Beograd, pojavila se kratko na jednoj privatnoj zabavi, pokupila pare i otišla.

EPA/Srdjan Suki
Brže otišla nego što jedošla: Naomi Kembel

Za samo nekoliko sati boravka u Srbiji ona je u džep stavila 250.000 evra. Sa dolaskom u Beograd kasnila je punih sedam sati, navodno zbog revije u Milanu, i već na aeredormu "Nikola Tesla" bilo je jasno da ona nema pojma gde je došla. "Crna pantera", kako je zovu u modnim krugovima kroz zgradu aerodroma protutnjala je u pratnji brojnih telohranitelja ne gledajući ni levo, ni desno.Džaba su je čekale brojne novinarske ekipe, a fanovi se nadali autogramu, ona za to nije bila raspoložena. A kad Naomi nije raspoložena najbolje je sklanjati joj se s puta.

Ona je bila glavna zvezda manifestacije jedne privatne firme i dočekana je aplauzom kada se pojavila u sali. Naomi je, kako pišu mediji, pričitala imena dobitnika nagrade, obratila se prisutnima sa nekoliko reči i napustila događaj. Iako se spekulisalo da će u Beogradu da prenoći, manekenki se očigledno žurilo da što pre napusti Srbiju u koju joj se nije ni dolazilo. To je indirektno i sama potvrdila na svom Instagramu kada je uoči dolaska u Beograd napisala "da putuje negde..."

Ništa bolja nije bila ni kraljica popa Madona koja je prvi i jedni put u Beogradu boravila pre devet godina. Ona je održala koncert na Ušću u okviru svoje turneje " Sticky&Sweet
" i papreno ga naplatila 2,1 milion evra.

A za te pare koncert je odradila profesionalno i - hladno, spakovala se i istog dana odletela iz Beograda. Mnogi kažu da se kraljica popa zapravo bojala za sebe i svoju bezbednost, što i nije čudo s obzirom na višedecenijsku medijsku kampanju protiv Srbije, ali nije ni pružila priliku domaćinima da pokažu ko su i šta su. Mada, proračunatu Amerikanku poznatu po hitu "Material girl" u Beogradu verovatno nije ni zanimalo ništa drugo do para.

Da Beograd ume da bude dobar domaćin uverila se Džulija Roberts koja je u našem gradu boravila dva puta za mesec dana. Doduše, ona je dolazila zbog posla svog supruga, a svi su bili oduševljeni njenim normalnim ponašenjem, iako je zvezda svetskog kalibra. Redovan gost u Beogradu je i Sting, koji je za nedavni koncert u Areni naučio i nekoliko reči na srpskom, i oduševio publiku. Više puta u intervjuima za razne svetske medije on je isticao koliko mu je lepo u Beogradu.

Gde sam?

Top model Adrijana Lima pet godina je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. Zna gde je Beograd, i Srbija, a ovog leta boravila je u Crnoj Gori sa porodicom. Na letu ka ovoj zemlji na Instagramu je fanovima podelila fotografiju iz aviona uz koju je napisala: "Gde sam?" kako bi zaintrigirala pratioce. Kad je stigla u Crnu Goru, postavila je kratak video klip uz poruku:"Hello Montenegro".

- Mnogo mi se sviđaju ljudi koji su druželjubivi i topli, publika je puna entuzijazma i arhitektura je divna - rekao je jednom prilikom Sting.

I Dženifer Lopez ume sa publikom. Pre pet godina oduševila je fanove na koncertu u Beogradskoj areni. A kada je još na srpskom rekla "volim te" i ogrnula se srpskom trobojkom, oduševljenju nije bilo kraja. Doduše, ona to radi na svakom svom koncertu bez obzira u kojoj je zemlji, ali lepo je znati da nije došla samo da pokupi pare, i ode.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online