Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.09.2017.
15:09
Vestionline, story.rs A

Našla onog pravog: Kako je izgledala svadba Nataša Bekvalac

Iako su mnogi mislili da će pop zvezda Nataša Bekvalac krenuti putem slavne glumice Elizabet Tejlor i venčati se osam puta, čini se da je našla onog pravog

M. Karović
Naša poznata pevačica izgovorila sudbonosno "da" i po treći put

Bekvalčeva se juče na Ibici u prisutvu najbližih prijatelja i članova porodice obavezala svom suprugu Luki Lazukiću na ceo život.

Kako “Alo!” saznaje od izvora bliskog atraktivnoj plavuši, ona se veče pred venčanje poverila svojim prijateljicama i sestrama da je sada više nego sigurna da je Luka muškarac za ceo život, te da nikada nije bila srećnija.

– Nataša nije mogla da sakrije sreću kada je ugledala sve prijatelje iz Srbije koji su došli na Ibicu da je podrže u odluci da se uda po treći put. Noć pred venčanje organizovala je devojačko veče, a ujedno i proslavu 37. rođendana. Bila je izuzetno raspoložena i celo veče je đuskala sa sestrama, koje su joj najveća podrška u životu. U jednom trenutku se okrenula ka svima i uz osmeh rekla: `Ovo mi je poslednji brak` – kaže izvor blizak pop pevačici za “Alo!” i otkriva detalje sa venčanja:

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 23, 2017 at 12:57pm PDT

– Svadba je bila prava žurka. Nataša i Luka nisu želeli da to bude klasično venčanje, već su želeli da se svi lepo provedu i opuste. Nakon što su jedno drugom rekli sudbonosno `da`, Nata je po starom srpskom običaju nagazila Luku kako bi mu stavila do znanja da će ipak ona biti glavna u kući. To je izazvalo oduševljenje gostiju, kao i gromoglasni aplauz – kaže izvor i dodaje:

Nata je tada zagrlila Luku i poljubila ga je, a žurka je mogla da počne. Ispijao se najskuplji šampanjac, a di-džej kojeg su mladenci angažovali puštao je muziku iz sedamdesetih i osamdesetih godina, da bi, kada je žurka odmakla, goste oduševio najnovijim hitovima –otkriva za “Alo!” izvor blizak pevačici.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 27, 2017 at 12:39am PDT

Škampi, tortilje i šampanjac:

Bračni par Lazukić i te kako se potrudio oko keteringa. Nataša i Luka odbarali su nekoliko meksičkih i ribljih restorana koji su specijalno po njihovoj želji spremili hranu. Između ostalog, na meniju su se našle tortilje punjene belim sirom i spanaćem, ćureći file punjen avokadom, kesadilje. Osim meksičkih specijaliteta, služili su se i plodovi mora, škampi, losos, lignje… Ispijali su se najskuplji šampanjac i sangrija.

Po svemu sudeći, Bekvalčeva se i te kako potrudila oko priprema za venčanje, a kako se šuškalo u domaćim medijima, taj luksuz košta blizu 100.000 evra, koje je iskeširao mladoženja. Nata se pojavila u dugoj venčanici koju je specijalno za nju dizajnirao Mihano Mamosa, jedan od najpoznatijih mladih dizajnera, a pevačica je venčanicu dobila na poklon.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 24, 2017 at 1:03am PDT

Vetar oduvao bidermajer:

Osim toga što će svoj rođendan zauvek pamtiti kao dan venčanja, sasvim je sigurno da će jedan peh koji se desio na samoj svadbi prepričavati svojim prijateljima, a jednog dana i unucima.

– Iako je dan bio prelep, a temperatura oko 25 stepeni, tog dana je duvao jak vetar. U trenutku kada je bacila bidermajer, jak vetar ga je oduvao, pa je Nataša morala da to uradi i drugi put. Jedna od njenih prijateljica bila je presrećna kada ga je uhvatila – kaže izvor.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online