Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 23.11.2017.
00:55
S. Đurić - D. Petrović - Vesti A

Naslednici zvezda navikli na luksuz: Raskoš usred srpske bede

Srpski pevači od malih nogu navikavaju svoje naslednike da žive na visokoj nozi. Kupuju im skupe igračke, markiranu garderobu, na slavlja daju i po nekoliko desetina hiljada evra... Aca Lukas uvek se trudio da ne razmazi svoju decu, ali priskoči u pomoć kada je to potrebno.

 

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on Nov 19, 2017 at 1:09am PST

Tako je, kako pišu mediji, nedavno kupio ćerki Miljani stan od 60.000 evra kako bi ćerki, koja je u drugom stanju, obezbedio krov nad glavom. Skromna Mirjana koja radi kao šminkerka u Grandu nije tražila preskup stan na Dedinju, već je bila zadovoljna domom od 60 kvadrata u prigradskom naselju Vidikovac.

S druge strane, Lepa Brena uvek je isticala kako su njeni sinovi Stefan i Viktor naučeni da budu skromni, iako su od malih nogu imali sve što požele. Mlađi Viktor često se može videti kako vozi skupoceni bentli, ali ističe da to nije njegov auto, već porodični.

- Često idem na putovanja i veoma mi je bitno da imam udoban i komforan auto. Što se tiče bentlija, to je naš porodični auto, svi ga vozimo, možda ipak najviše ja, jer je praktičan za leto - rekao je jednom prilikom Viktor.

Humana Željkova ćerka

Iako je Željko Joksimović jedan od najpopularnijih pevača u regionu, njegova ćerka Mina je povučena devojka koja studira Muzičku akademiju. Kao i većina mladih devojaka obožava društvene mreže, ali ih koristi za promociju humanosti. Naime, ona je pokrenula akciju Napravi promenu danas i deo svoje garderobe donirala onima koji je to potrebno.

- Što sam stariji, shvatam u stvari koliko je naš život odmalena bio nerealan, u smislu da smo stvarno imali sve što smo poželeli. Pored toga, završili smo odlične škole, a ja sam tek posle 15. godine shvatio da živim u raskoši - rekao je Stefan, koji vozi mercedes, ali ne voli da se razmeće novcem.

Na luksuz je od malih nogu navikla je i Elena Kitić, ćerka folk pevača Mileta Kitića i Marte Savić. Iako je jedva punoletna, ona je od roditelja dobila stan od 150 kvadrata koji je, kako su svojevremeno pisali mediji, koštao 300.000 evra. Od tate ona je nedavno dobila i automobil BMW čime se pohvalila na društvenim mrežama.

- Elena ima moju podršku u svakom smislu, pa i u finansijskom. Često znam da kažem da je ona moja investicija i uveren sam da nije promašena - ističe Kitić.

Inatsgram/yaemina

Neću razmaženu decu

Emina Jahović uživa u luksuznom životu u Instanbulu, ali svoje sinove Jamana i Javuza od malih nogu uči da budu skromni. Iako je njen suprug Mustafa Sandal jedan od najpopularnijih i najbogatijih turskih pevača, ona smatra da deca od malih nogu moraju da se uče da rade.
- Moj muž je odrastao u skromnoj porodici i sve je stekao sam. Ne želim da moja deca budu razmažena, ne kupujem im previše igrača, sve iz tanjira mora da se pojede i tu nema izvoljevanja. Letos sam razmišljala da starijeg Jamana, koji ima osam godina, zaposlim kod našeg prijatelja u kafiću. Naravno da mi je na prvom mestu njegova sigurnost, ali poenta je da se dete nauči da radi i da shvati da se samo radom dolazi do novca, a ne traženjem od tate i mame - kaže Emina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online