Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 27.01.2018.
08:28
S. Đurić - Vesti A

Osmeh briše godine

Mnoge dame sa javne scene prkose godinama i izgledaju odlično iako su zakoračile u petu ili šestu deceniju. Lepa Brena i u 57 godini ima duge noge, zgodno telo i porcelanski ten, pa svojim izgledom podjednako oduševljava fanove kao i pre više od tri decenije kad je važila za jednu od najlepših Jugoslovenki.

V. Sekulić
Ulaže u sebe: Lepa Brena

- Treba da se vodi računa o svemu. Svoj izgled dosta dugujem genetici, ali sam mnogo i uložila u sebe. Osmeh i optimizam su veoma važni, pa se trudim da se smejem što više. Ne pomažu skupe kreme i krpice ako isijavate neraspoloženje. Tajna lepote nije u šminkanju, već u negovanju, a korekcije bi trebalo da budu umerene nikako radikalne - rekla je jednom prilikom Lepa Brena.

A. Čukić
Neguje lice i telo: Ceca

Osim glasom, folk pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović svoje fanove oduševljava zanosnom figurom i mladolikim likom. Ona smatra da se starenje ne može zaustaviti, a estetska hirurgija je odlična ukoliko je žena dovoljno jaka da ne postane njen rob.

- Unutrašnje zadovoljstvo se emituje na spoljašnji izgled. Sebe smatram zadovoljnom ženom. Uredila sam život na način kakav želim da ga živim, imam zdravu porodicu, divnu decu. Posle 35. gravitacija čini čuda, neumoljiva je. Ja volim dosta da spavam, da se odmaram. Pazim šta jedem, pijem, negujem svoje telo i lice - rekla je Ceca.

Z. K. Munja

Scena kao teretana

- Pozornica je moja teretana i mesto gde stičem dobru kondiciju. Nisam opterećena godinama i starenjem. Vodim računa o izgledu i nezi, ali se ne bojim starenja, bora, godina. Mladolikost je u našim genima i verujem da mi je pomogao život na moru i mediteranski način života - rekla je Jelena Rozga.

Severina Kojić i danas sa 45 godina važi za jednu od najzgodnijih žena na regionalnoj estradnoj sceni. Na pitanje kako uspeva da zadrži mladolik izgled, ona kaže da je njena tajna u stalnom vežbanju i umerenoj ishrani.

- Volim da vežbam, i to svakodnevno. Sve vežbe koje radim nisu na spravama već na podu. Dugo vežbam na takav način jer se mišići ne jačaju nego se fino razvlače, a mogu ih raditi bilo gde, u kući, u hotelskoj sobi ili u prirodi - otkrila je Severina.

A. Čukić

Tanja ume da stari

- Za lep izgled su veoma bitne misli, a posle genetika. Ipak, ima dosta i odricanja. Ja živim opušteno i ne robujem ničemu, a kad se ujutro pogledam u ogledalo, zadovoljna sam onim što vidim. Vežbam svakog dana, ali ne idem u teretanu i nikada nisam imala ličnog trenera - rekla je Snežana Babić Sneki, koja je početkom oktobra prošle godine navršila 50 godina.

Glumica Tanja Bošković i danas sa 64 godine ima telo na kome mogu da joj pozavide dvostruko mlađe žene.
- Volim da plivam, uglavnom hodam, i to kroz život, izbegavam vožnju automobilom, družim se s ljudima... Bore koje imam sam zaradila s najvećom radošću. Umem da starim, naša tela su propadljiva - kaže Tanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online