Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 18.02.2018.
17:38
Blic.rs, Vestionline A

Ana progovorila o pomirenju sa Rastom

Pevačica kaže da ona i reper pred zakonom nisu muž i žena ali da njihovu ljubav više ni jedan papir neće uređivati.

youtube.com/Domace Emisije
Prevazišli smo probleme koje smo imali, nastavili smo tamo gde smo stali: Rasta i Ana 

Nakon što su se na bini zajedničkog koncerta u Makedoniji strasno poljubili, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta potvrdili su pisanja da su se pomirili. Njih dvoje za "Blic" otkrivaju kako je do toga došlo.

- Napravili smo sjajan koncert u Makedoniji, a svima je i dalje glavno pitanje da li smo Stefan i ja u braku ili ne. Kao što sam se oglasila kada smo bili u problemu, neću ćutati ni sada. Tada sam govorila istinu i govorim je i sada: Stefan i ja smo zvanično razvedeni, nismo u braku, pred zakonom nismo muž i žena. Međutim, ljubav koju osećamo nas je vezala jače od bilo kog papira i zakona. Prevazišli smo probleme koje smo imali, nastavili smo tamo gde smo stali. Uživali smo u prvom zajedničkom koncertu posle mog porođaja, uživamo u svakom danu koji provedemo sa Tarom, u svakom našem trenutku - kroz osmeh kaže Ana, dok je Rasta štur na rečima.

Pročitajte još:

youtube.com/ananikolicofficial

* Ana i Rasta zajedno pred kamerama?!

- Ne volim puno da pričam o privatnom životu. Ono što mogu da kažem je da smo i mi kao svi drugi ljudi od krvi od mesa. Proživljavamo sve momente, i one lepe i one ružne. Preživeli smo razna osuđivanja i na kraju smo jači nego ikada - ističe Reper.

Ana će se uskoro na scenu vratiti i sa novim albumom, koji je na čekanju zbog bolesti Marine Tucaković.

- Moj album još nije gotov. Ima nekoliko pesama koje je uradio Stefan, ali sada čekam moju Marinu da ga začini svojom magijom. Da li ću izdati album na proleće ili na jesen – ne opterećujem se. Najvažnije je da njoj bude bolje, a mi dalje sa albumom idemo samo sa Marinom - kaže pevačica, koja se još navikava da ćerku zbog posla mora da ostavi kući.

- Kada sam zbog koncerta išla u Makedoniju, čuvala je moja mama, a Stefan i ja samo svaki čas zvali preko video poziva kako bismo mogli da je gledamo. Nikada nisam ni sanjala da će mi toliko nedostajati u svakoj sekundi razdvojenosti. Međutim, mislim da je razdvajanje dobro i za mene i za nju, ma koliko mi to teško padalo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online