Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.03.2018.
15:32
Vestionline A

Alix Perez prvi put u Beogradu

Svetski poznati producent i di-džej Alix Perez prvi put će nastupiti u Beogradu, u pratnji MC-ja SP, u petak 2. marta u klubu "DOT" (Francuska 6), u okviru serijala žurki Roll the Drums.

Blender (promo)
Alix Perez

Ovom ekskluzivnom nastupu pridružiće se i domaća podrška: Džonidža, Don Dada, Bitz i Rim Runner.

Alix Perez je jedan od najrevolucionarnijih i najinovativnijih producenata i di-džejeva svoje generacije. Debi album “1984” izdao je 2009. godine za izdavačku kuću “Shogun Audio”. Album je dobio brojne pozitivne kritike i poštovanje izdavača, izdvojio ga u odnosu na druge izvođače i doneo mu saradnju sa najistaknutijim imenima u elektronskoj muzici, kao što su Noisia, Foreign Beggars, dBridge, EPROM i Peven Everett. Izdao je dva studijska albuma, nekoliko EP-ja, veliki broj singlova i remiksa, a 2016. godine je osnovao sopstvenu izdavačku kuću "1985 Music".

"Roll the Drums"

Organizacija "Roll the Drums" već tri sezone pravi najbolje likvid dram-en-bejs žurke u gradu. Bave se održavanjem i širenjem ovog specifičnog muzičkog žanra u Beogradu i Srbiji kroz produkciju, žurke, mikseve i radijske emisije. Ugostili su mnoštvo sjajnih izvođača, kao što su: Lenzman, Technimatic, LSB, Paul SG, Submorphics, S.P.Y, Halogenix i MC Dan Stezo, MC DRS, Conrad, Stamina MC, MC Fox.

Pored visoko cenjenog Essential miksa za BBC Radio 1, godinu 2013. obeležilo je Alix-ovo drugo izdanje "Chroma X Chords". Ovaj album je ostvario njegovu viziju, u kojoj je želeo da razbije žanrovske barijere. Prevazišao je sva očekivanja i ponovo promenio percepciju ljudi o njemu kao producentu.

Naredna godina je bila posvećena “U” EP-ju (“Exit Records”), na kojem je sarađivao sa velikim DJ Rashad-om i njegovim partnerom Spinn-om, kao i produkciji EP-jeva za rep izvođače Foreign Beggars i They Call Me Raptor.

Tokom 2015. godine izdao je ekskluzivni EP “Surplus One” za “Bandcamp”, kojim je pomerio granice dram-en-bejs žanra i učvrstio svoju reputaciju eksperimentalnog, visoko progresivnog umetnika. Iste godine objavio je “Recall & Reflect” EP za “Exit Records” i započeo saradnju sa "Eprom"-om, pod projektom “Shades”, s kojim je bio na evropskoj i australijskoj turneji, a dve godine kasnije na čak tri turneje po SAD-u, što je planirano i za 2018. godinu.

Alix Perez je nastupao širom Evrope, Amerike, Kanade, u Kini, Indoneziji, Rusiji, Australiji i Novom Zelandu, kao i na festivalima "HARD LA", "Outlook", "Dimensions", "Bestival", "Dour", "Urban Art Forms", "Tomorrowland", "Summerlands", "Northern Bass", "Neopop", "Springfestival", "Roskilde", "Pitch Festival", "Pukkelpop", "Shambhala", "Basscoast", "Origin" i mnogim drugim.

Karte za beogradski nastup nalaze se u prodaji na svim prodajnim mestima "Eventima", kao i putem prodajne mreže "Gigstix", po ceni od 990 dinara.

FB event: www.facebook.com/events/437925213277126

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online