Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 26.04.2018.
08:26
D. Petrović - Vesti A

Poznati na meti obožavalaca: Kroz pakao zbog fanova

Čini se da nikad nije bilo lakše postati poznata pevačica kao danas. Malo golotinje, pesme na internetu i fanovi, i eto ti popularnosti, pa ne čudi što se u estradne redove guraju razne satarlete, jer je to najbrži način da sebi podignu cenu. Ali biti popularan ima i drugu manje lepu stranu medalje. Goga Sekulić požalila se da se našla na meti opsesivnog obožavaoca koji joj danima nije dao mira.

youtube.com/Parovi TV HAPPY
Proganjala pevače: Miljana Kulić

- Zvao me je, slao na desetine poruka danima. Bilo je veoma neprijatno. Prvo sam pokušala na lep način da ga iskuliram, a na kraju sam mu rekla da me ostavi na miru i promenila broj. U jednom trenutku sam čak razmišljala i da ga prijavim policiji, jer je postalo nepodnošljivo - kazala je Goga.

Z. K. Munja

Uplašena Milica

Na meti progonitelja bila je i Milica Pavlović kojoj je nepoznati muškarac slao lascivne poruke. Iako nije odgovarala on se osmelio pa je počeo da je zove telefonom i uznemirava čak i noću. Uplašena pevačica ceo slučaj je prijavila policiji.
- Imala sam situaciju da me fan uhodio, ali na kraju se sve završilo. Ipak, bilo je to veoma neprijatno iskustvo- ispričala je kasnije Milica.
 

Miljana Kulić, koja je danas rijaliti zvezda, javno je priznala kako je svojevremeno proganjala Grandove pevače.

Poseban pik imala je na Darka Lazića, Dušana Svilara, Mišela Gvozdenovića i Milana Mitrovića. U svemu tome joj je pomagala Nadežda Buljić, nekada pevačica, a danas i sama učesnica Zadruge, koja joj je davala brojeve telefona kolega. Njena tortura je trajala godinama, a opsesivna Miljana nije se libila ničega samo da dođe do onog koga želi.

Tako je svojevremeno zbog neuzvraćene ljubavi provalila u porodičnu kuću Mišela Gvozdenovića i njegovog psa ofarbala u roze!

Z. K. Munja

Trista poziva na dan

Nema pravila kad je u pitanju psihološki profil progonitelja, a podjednako su zastupljeni i muškarci i žene koje često umeju da budu "opasnije" od mladića. Nemanja Stevanović nije ni sanjao da će mu izvesna Ana napraviti pakao od života.

- Sve je počelo bezazleno kad me je devojka koja se predstavila kao Ana Cvetković, navodno ćerka bivšeg premijera, pozvala telefonom. U početku sam mislio da je reč o obožavateljki koja hoće samo da se druži sa mnom, delovala je pristojno. Shvatio sam da je đavo odneo šalu kad je počela da me zove 300 puta na dan i šalje mi na stotine poruka. Bila je opsednuta sa mnom, često je menjala raspoloženja, čas je bila okej, čas besna i nervozna. Na sreću, posle nekoliko meseci sve je prestalo - pričao je svojevremeno Nemanja Stevanović.

Zbog svega toga ima čak i dosje u policiji, a sama priznaje da ima poremećaj protiv koga ne zna kako da se bori.

- Ako je istina da je Nadežda zaista davala Miljani naše brojeve telefona, pogotovo jer je znala kakav je pakao pravila ljudima u životu, onda je to u najmanju ruku nekolegijalno sa njene strane. Što se tiče Miljane, sve sam ostavio iza sebe - kazao je Milan Mitrović.

Na meti opsesivnog obožavaoca bila je svojevremeno i Jelena Karleuša. S njim se izborila, a onda je usledilo proganjanje fanova njene ljute protivnice Cece Ražnatović, ali se uglavnom razračunavaju na društvenim mrežama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online