Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.07.2018.
22:23
Vestionline, Tanjug A

Na EXIT-u ove godine 200.000 posetilaca

Muzički festival EXIT u Novom Sadu okupio je ove godine gotovo 200.000 ljudi, a tokom četiri dana trajanja festivala, u više od 40 zona i 20 bina sa muzičkim programom, nastupilo je više hiljada akreditovanih umetnika, saopšteno je iz organizacije tog festivala.

Facebook/Exit festival
Exit 2018.

Svoje utiske o osamnaestom izdanju EXIT festivala podelili su i sami umetnici na društvenim mrežama, a iz organizacija kažu da je najupečatljivija scena bila čuvena Grejs Dzons koja je produžila nastup za 45 min, a zatim, na iznenađenje i svog menadžemnta, ostala na tvrđavi do izlaska sunca uživajući u muzici sa publikom.

Dugogodišnji prijatelj festivala Ð Dejvid Geta, osvrnuo se na svoje početke, upravo na Petrovaradinskoj tvrđavi i rekao "Exite, želim da ti se zahvalim. Bili ste sa mnom na putovanju od ranih dana, pa sve do danas. Zato toliko cenim ovaj festival. Exite, volim te!".

Na zatvaranju mts Dance Arene i seta koji je produžen za sat vremena publici i organizatorima poslala je poruku i Ð Nina Kravic koja je rekla da EXIT povezuje ljude širom sveta i poželela da festival koji leži na Dunavu, reci koja ima toliko istorije u svojim vodama, postane solidan deo te istorije.

Organizatori EXIT-a kažu da su se mnoge zvezde unapred radovale svojim nastupima, pa je tako "rege kralj" Ziggy Mari tokom tonske probe snimao glavnu binu i rekao "Najbolji evropski festival!", dok je alt-rok umetnica Fever Rej unapred najavila svoj nastup porukom i snimkom u kojoj kaže "Exite, dolazimo po tebe". 

Najmlađi dobitnik dvostruke titule najboljeg svetskog Ð-a Martin Gariks na svojim nalozima na društvenim mrežama poručio je da je veoma uzbuđen zbog nastupa na EXIT festivalu, a ubrzo nakon nastupa rekao je da je to bila "neverovatna noć", te da su EXIT, publika i energija bili nestvarni.

Belgijska tećno zvezda Amelie Lens priznala je fanovima da davno nije imala toliku tremu pred nastup i rekla: "Bio je moj san da ovde nastupam i bilo je neverovatno!".

Umetnici su pravili "selfije" sa publikom, nosili posebne EXIT majice, a posebno jak utisak bili su setovi tokom izlaska sunca, pa je tako Ida Engberg tokom svog nastupa sa suprugom Adamom Bejerom pratiocima na društvenim mrežama priznala da je bilo "prelepo iskustvo" i dodala: "Set tokom izlaska sunca na Exitu bio je magičan!".

Američke hardkor legende Madball pohvalile su se atmosferom na festivalu i činjenicom da su se sjajno proveli na nastupu Ziggija Marlija, poručujući Exitu: "Hvala što predstavljaš Srbiju", a u još jednoj poruci podelili su svoje oduševljenje dekorom "najžešće" bine festivala, Explosive bine.
 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online