Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.01.2018.
04:30
n1info.com, Vestionlina A

Novi Ferari biće predstavljen 22. februara 2018.

Ferari je za 22. februar 2018. najavio premijerno predstavljanje bolida za narednu sezonu, tako da ćemo novi Fereri videti četiri dana pred početak prvih zvaničnih testova u Barseloni.

youtube.com/AutoMoHo
Stže nova "zverka" - Ferari spreman za 2018.

Italijanski konstruktorski tim prvi je koji je najavio predstavljanje novog bolida za narednu sezonu, a predsednik tima Serđo Markijone kaže da već sada vidi napredak u odnosu na bolid iz 2017. u kojoj je Fereri trku konstruktora završio na drugom mestu.

- Ako pogledamo gde smo počeli, sa onim što smo imali prošle godine, ove sezone napravićemo veliki iskorak. Drugi deo prethodne sezone bio je, pa sjajan za izgradnju jakog karaktera. Naučili smo mnogo toga prethodnih šest meseci u pokušajima da napredujemo i to je najvažnija stvar. Od avgusta prošle godine, kada smo imali velike promene u organizaciji, imao sam puno poverenje u ove ljude sa Maurisijom Arivabenom na čelu i Matijom Binotom koji je bio zadužen za tehmičke stvari, znao sam da smo spremni za velika dela. Zaista smo verovali da možemo mnogo više, ali 2017. nismo uspeli da dosegnemo svoje ciljeve. To je takođe dovelo do nekih promena u organizaciji - rekao je Markijone ne božićnoj proslavi Fererija.

- Sada već možemo da vidimo neke znake promena. Važno je da 2018. započnemo sa svim iskustvom i znanjem i da na pravi način vodimo organizaciju. Uopšte ne sumnjam da ćemo moći da se borimo za titulu. Sebastijan Fetel je čovek koji sve proučava, preispituje sebe i svoju posvećenost, i nadam se da ćemo manje viđati njegovu emotivnu stranu. Mislim da je dovoljno naučio. Verujem, kao i do sada, da imamo obavezu prema ovim vozačima, da imamo obavezu da im damo automobil kojim će moćoi da se trkaju sa ostalima. Mislim da je Kimi Raikonen sjajan tip, sa sjajnim talentom u koji nikada nisam sumnjao. On je potpuno sjajan, u suprotnom ne bi mogao da dođe do pol pozicije na stazi kakva je ona u Monaku - dodao je Markijone koji je naglasio i da ima apsolutno poverenje u Sebastijana Fetela i Kimija Raikonena koji svojim talentom zaslužuju da im tim napravi bolid koji može da im donosi uspehe.

Markijone je takođe govorio i o problemima u samoj organizaciji Formule 1, važećem kolektivnom ugovoru između timova i Formule 1 koji osigurava veće slobode, ali i promeni pravila najavljenim za 2020/21.

Ferari najavljenim izmenama nije zadovoljan i Markijone je najavio da italijanski konstruktor neće imati problem da istupi iz šampionata i u dogovoru sa drugim ekipama organizuje alternativno takmičenje.

Nije prvu put da Ferari preti istupanjem, slično su nametali svoje stavove i Barniju Eklstonu, pa se u javnosti svi nadaju da se, kao i tada ništa slično neće dogoditi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online