Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.03.2012.
08:00
Smedia A

Sedam načina da vam grudi budu veće

Veliki broj žena je nezadovoljno svojom veličinom grudi i žele da budu veće. Šta uraditi da bi one porasle? A da ne morate kod plastičnog hirurga...

Pridržavajte se saveta i imajte strpljenja

Ukoliko ne želite ili ne možete da ugradite silikone, evo nekoliko saveta kako da vam grudi porastu.

Učite - Prvi način da vam grudi porastu je da proučite tematiku. Pročitajte knjige ili studije o tome koja je njihova funkcija i kako da se brinete o njima. Ishrana i vežbe su jako važne za veličinu vaših grudi. Što više čitate o tome, više ćete znati i moći da primenite.

Pijte - Istraživanja su pokazala da je najbolji prirodni način rasta grudi šejk od papaje i mleka koji se pije svaki dan. Hranljivi sastojci i vitamini koji su pronađeni u ova dva sastojka, ukoliko se svakodnevno unose u organizam, čine da prosto "bujate". Možete da probate da jedete svežu papaju.

Vežbajte - Postoji nekoliko vežbi koje mogu da poboljšaju rast vaših grudi. Pektoralni mišić je kao bilo koji drugi mišić i ukoliko radite na njemu biće veći. Nađite vežbe koje utiču na rast grudi i radite ih svaki dan.

Probajte sa čajevima - Saznajte koje biljke utiču na rast grudi i svakodnevno ih unosite u organizam. Posle samo nekoliko meseci, grudi će vam biti punije i veće. Hormone koji takođe mogu da utiču na rast treba izbegavati i uzimati samo ako je to neophodno zbog drugih razloga.

Jedite proteine - Proteini su jedan od najboljih načina da grudi počnu da vam bujaju. Jedite više jaja, ribe, piletine, oraha i mleka. Grudi će vam biti zaobljenije, veće i lepše. Pokušajte da izbacite iz ishrane gazirana pića, šećer, prerađevine i brzu hranu i umesto njih uzimajte vitamine i vodu.

Probajte kreme za rast grudi - Postoje kreme koje povećavaju grudi. Možda će veličina grudi ostati ista, ali će one biti podignute i boljeg izgleda pa će i izgledati veće. Čuvajte se prevare i neproverenih proizvoda, kao što je već rečeno, hormoni treba da su poslednja opcija.

Budite strpljive - Kao i uvek u životu, strpljivost je jedna od najboljih vrlina. Koji god način da odaberete, rezultati nisu vidiljivi odmah. Ukoliko ste u pubertetu, sačekajte prvo da pubertet prođe pre nego što uopšte zaključite da su vam grudi male.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online