Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.07.2014.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Leontina: Kreme biram po mirisu

Leontina Vukomanović uvek je važila za otmenu i negovanu ženu. Ova pevačica, tekstopisac i kompozitor kaže da je lepota svuda oko nje, u najmanjim stvarima i prirodi koja je okružuje. Leontina važi za damu od stila. Odmerenost i elegancija na najbolji način oslikavaju njenu ličnost.

Nega veoma bitna za kožu i telo: Leontina Vukomanović
 

- Nega je veoma bitna za kožu i telo. Preparate za telo biram, pre svega, po mirisu, a, naravno, bitno mi je i kako moja koža reaguje na njih. Zdrav život podrazumeva boravak u prirodi, pravilnu ishranu, kao i zadovoljstvo koje pruža rad. Svesna sam da je sport veoma koristan, ali nažalost malo imam vremena za fizičke aktivnosti. Još u detinjstvu sam naučila da budem odgovorna i da se dobro organizujem. Trenuci u kojima se osećam srećnom i zadovoljnom označavaju kraj nekog uspešno obavljenog posla. Tada zračim i na okolinu, a i nalazim lepotu u svemu što me okružuje. Svakodnevno je neophodno piti dosta vode. Nemam nešto vremena za pedikir i manikir, kao i za kozmetičara, posebno otkako sam se porodila. Domaći recepti za lepotu nikada mi nisu nešto prijali - kaže Leontina Vukomanović.

Voli suknje do kolena

- Najlepše se osećam u haljinama i suknjama koje prate liniju tela, jer u tome mogu lako da se krećem. Trudim se da biram stvari koje mi pristaju, uske, da istaknu struk. Štikle služe da izduže nogu. Ne volim da nosim previše detalja, jer mi smetaju i ne volim upadljive komade garderobe. Volim poslovne i elegantne suknje do kolena.

Ova umetnica priznaje da joj dijete stvaraju nervozu.


- Pijem zeleni i dosta biljnih čajeva, jedem voće i povrće, imam redovne obroke, ne uzimam previše slanu hranu, pa se može reći da se na izvestan način hranim zdravo. S druge strane, na mom meniju ima i pržene i masne hrane, kao i slatkiša, kako bih nadoknadila energiju i podigla nivo zadovoljstva tokom dana. Dijete mi nikada nisu nešto prijale i uvek kad bih odlučila da ih se pridržavam, baš sam se mučila. Išla sam na ručnu masažu koja je dala dobre rezultate. Nisam gladovala, nisam vodila računa o količini, mogla sam da jedem kasno noću, slatkiše posle ručka, a sve zahvaljujući testu intolerancije. Mogla sam i da mešam ugljene hidrate sa proteinima, a ipak sam mršavila. Meni je bilo najteže što nisam smela da jedem jabuke, pomorandže, banane, i jagode ali sam umesto njih jela kruške, mandarine, šljive, kajsije, breskve i sve ostalo voće.


Mnogo pažnje posvećuje i nezi kose.


- Vodim računa da se ne feniram preterano, a kada su velike vrućine, napravim pletenicu. Na sreću, imam blago talasastu kosu, pa ponekad, kad nemam nimalo vremena za feniranje, imam običaj da je izgužvam uz pomoć specijalnih krema. Dve nedelje pre farbanja treba primeniti dubinski tretman za negu kose, a bilo bi dobro i skratiti krajeve.   

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online